Noutati din lumea filmului, Stiri

Spectacol de imagini Star Wars: Ultimii Jedi se vad pe hotel InterContinental

Star Wars Ultimii JediIntre 9 si 10 decembrie Forum Film Romania te invita la un proiect video inedit dedicat Star Wars: Ultimii Jedi
Personajele ajung pe hotelul InterContinental

– Ce e mai cool decat droidul BB-8, mai impresionant ca o lupta cu lightsaberele si cel putin la fel de spectaculos precum universul „Star Wars” creat de George Lucas in 1977?

– Inovatorul proiect de video mapping prin care este anuntata lansarea celui mai nou film din celebra serie: „Star Wars: Ultimii Jedi”.

Forum Film Romania (distribuitorul oficial al francizei Disney in Romania), va invita pe 9 si 10 decembrie 2017, intre orele 18:30-21:30, sa luati parte la un spectacol de video mapping fascinant, realizat cu ajutorul unei tehnologii de proiectie la cel mai inalt nivel pe plan international, pe fatada uneia dintre cele mai emblematice cladiri din Bucuresti – Hotelul InterContinental, care si-a oferit sprijinul pentru acest eveniment special.

Andreea Zidaru, General Manager Forum Film Romania a declarat: „Povestea si personajele create de vizionarul George Lucas acum 40 de ani reprezinta un capitol semnificativ din lumea filmelor, cu atat mai mult cu cat el este unul dintre pionierii efectelor speciale in cinematografie. Iar promovarea acestor filme este pentru noi o continua provocare, dorindu-ne mereu sa facem din fiecare lansare «Star Wars» un moment remarcabil. Astfel, pentru premiera de anul acesta a «Star Wars: Ultimii Jedi»”, am decis sa cream un proiect inedit de video mapping, pe o suprafata de aproximativ 1,000 de metri patrati. Efectele speciale si aparitia unora dintre navele spatiale din universul «Star Wars» vor anunta chiar in inima orasului lansarea mult-asteptatului blockbuster”.

Star Wars: Ultimii Jedi reprezinta noul capitol din volumele Lucasfilm

In film te poti reintalnti cu eroii indragiti intr-o noua aventura epica, care promite descoperirea unor secrete vechi de generatii.

Filmul este distribuit in cinematografe de Forum Film Romania si va fi disponibil in avanpremiera incepand din 14 decembrie 2017, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos, subtitrat si dublat.

Biletele s-au pus deja in vanzare la cinematografele partenere.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.