Stiri, Televiziune

Marile Minciuni Nevinovate – serialul revine cu un sezon nou

 Sezonul 2 Marile minciuni nevinovate comandat in mod oficial de televiziune

Daca ai urmarit miniseria originala HBO Big Little Lies, televiziunea a facut un anunt in urma cu putin timp si s-a confirmat ca vom avea sezonul 2 Marile minciuni nevinovate. Cu alte cuvinte, urmeaza sa revedem intr-un scenariu nou personajele alaturi de care am suferit si am ras.

Reese Witherspoon si Nicole Kidman, care au servit si ca producatori ai serialului, isi vor relua rolurile.

Intr-un articol Hollywood Reporter se mentioneaza ca regizoarea Andrea Arnold (Fish Tank, American Honey, Wuthering Heights), castigatoare de premiu Oscar (pentru scurtmetrajul Wasp, 2003), a semant un nou contrat pentru a se ocupa si de urmatoarele sapte episoade, scrise de David E. Kelley.

Povestea se va concentra, conform unor surse pe „gravitatea minciunilor, durata priteniilor, fragilitatea casniciilor si, desigur, ferocitatea vicioasa a rolului de parinte”.

Completari care sa ne incante si mai mult sa asteptam sezonul 2 Marile minciuni nevinovate: „Relationships will fray, loyalties will erode […] the potential for emotional and bodily injury shall loom.”

Serialul Big Little Lies are la baza romanul cu acelasi nume, semnat de Liane Moriarty. Autoarea figureaza pe imdb cu alte cateva adaptari in lucru – Truly Madly Guilty, What Alice Forgot si The Husband Secret. Pentru cel din urma, Blake Lively a castigat rolul principal, urmand sa o interpreteze pe Cecilia Fitzpatrick.

 
Sezonul 2 Marile minciuni nevinovate

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.