Lansari filme, Stiri

Si soarele e o stea: o noua poveste de dragoste pe marile ecrane din 7 iunie

“The Sun Is Also a Star/ Si soarele e o stea”, o poveste actuala despre prima iubire si despre pierderea visului american

Cel mai nou film de la Warner Bros. Picture si Metro Goldwyn Mayer Pictures spune o poveste moderna de dragoste, explorand atat misterul intalnirii a doi oameni, cat si tema actuala a imigratiei, in cel mai dinamic oras din lume, New York.

In rolurile principale ii gasiti pe Yara Shahidi (Natasha) si Charles Melton (Daniel). Regia e semnata de Ry Russo-Young, iar povestea are la baza un roman, de la aceeasi autoare care a oferit si bestseller-ul international Absolut tot” de Nicola Yoon, o carte multipremiata si votata drept cel mai bun roman al anului 2016. 

Se pot indragosti un poet romantic si o fata pragmatica? Au doar 24 de ore sa afle raspunsul la aceasta intrebare.

Daniel Bae se indragosteste lulea, la prima vedere, si descopera ca are doar o zi la dispozitie sa o convinga pe aleasa inimii lui, Natasha Kingsley, sa ii dea o sansa. Daniel Bae, un romantic incurabil si Natasha Kingsley, o pragmatica ce are de rezolvat problema complicata a deportarii familiei sale in Jamaica natala, se intalnesc, din intamplar,e in New York si se indragostesc iremediabil. Daca n-ar fi fost soarta, cei doi nu s-ar fi intalnit probabil niciodata. In ultimele ore petrecute in Statele Unite inainte de a fi trimisa inapoi in tara natala,
Natasha se lupta sa rezolve problema deportarii familiei si sa reziste emotiei pe care i-o
provoaca intalnirea cu Daniel.

In filmul “The Sun Is Also a Star/ Si soarele e o stea” totul e atent pregatit pentru a lasa loc minunii sa se intample. Decorul e orasul care nu doarme niciodata, zgomotosul si agitatul New York, un loc care adaposteste opt milioane de suflete si de povesti de viata. Care sunt deci sansele ca doi oameni care se vad pentru prima data sa se indragosteasca iremediabil?

Si soarele e o stea – o poveste reala 

Nicola Yoon s-a inspirat din propria viata in scrierea romanului care sta la baza filmului. “Noi nu ne-am cunoscut inainte ca eu sa fiu deportata. Dar eu sunt pe jumatate jamaicana, iar sotul meu e pe jumatate coreean, exact ca Natasha si Daniel. Multe dintre conversatiile noastre sunt incluse in carte. Am filozofat mult impreuna si eu eram cea care intreba mereu ce inseamna exact un lucru sau altul, ceea ce cred ca era iritant pentru el. Si am fost des la karaoke. Sotul meu canta foarte bine, la fel ca Daniel”, explica scriitoarea.

In construirea perechii care se afla spre finalul liceului si inceputul facultatii, Yoon s-a inspirat din ce a trait ca studenta la Universitatea Cornell, mai ales dintr-o serie de seminarii tinute de cunoscutul astronom Carl Sagan.

Scenariul este semnat de Tracy Oliver, care a adaptat romanul pentru marele ecran. Ea spune ca era mare fan al autoarei si ca a fost onorata de propunerea de a adapta cartea.

Filmul “The Sun Is Also a Star/ Si soarele e o stea” este distribuit in Romania de Forum
Film si va intra in cinematografele din intreaga tara incepand din data de 7 iunie 2019,
format 2D, subtitrat.

The Sun is Also a Star: sinopsis

Natasha crede in stiinta si fapte. Nu in soarta, nu in destin sau vise devenite realitate. Nu e genul
de fata care intalneste un tip dragut pe o strada aglomerata a New York-ului si se indragosteste.
Nu cand familia ei este la 12 ore distanta de deportare.Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridica la nivelul asteptarilor parintilor. N-afost niciodata un poet. Sau un visator. Dar cand o vede pe Natasha, totul se schimba. Ceva la ea ilface sa creada ca viata le rezerva ceva amandurora. Fiecare moment anterior i-a adus fata infata. Viitorul o poate lua intr-un milion de directii. Care va fi aceea?

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail