Stiri, Televiziune

Sex Education – serialul revine cu sezonul 2

„Sex Education” a debutat in luna ianuarie pe Netflix si ne-a facut cunostinta cu  elevii din Liceul Moordale, iar serialul s-a transformat rapid intr-o poveste de succes, cu aproximativ 40 de milioane de conturi care au urmarit productia in primele 4 saptamani.

In urma cerintelor repetate pentru un al doilea sezon „Sex Education” din partea fanilor, Netflix anunta ca serialul va fi reinnoit cu 8 episoade sincere, emotionante, amuzante si usor bizare.

Productia sezonului 2 va incepe in aceasta primavara in Marea Britanie. Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds si Patricia Allison vor juca din nou in serial. Creatoarea Laurie Nunn se va intoarce in calitate de creator si producator executiv, iar Jamie Campbell va fi producator executiv alaturi de Nunn. Eleven va fi in contiuare compania de productie pentru sezonul 2 al indragitului serial.

Primul sezon a avut reactii pozitive de la numerosi critici si a generat conversatii animate despre sexualitate, relatii si identitate. Serialul a fost apreciat pentru povestea despre adolescenta spusa dintr-o perspectiva noua, feminista si pentru ca a prezentat personaje diverse si multidimensionale indragite de audiente.

CRONICA SEZONUL 1 – Sex Education

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.