Stiri, Televiziune

Recomandari AXN februarie 2019: ce este in grila de programe

Program AXN: Noutatile lunii februarie 

In luna februarie, AXN le propune telespectatorilor sa uite de iarna, ger, zapada si sa porneasca in noi aventuri, pe meleaguri insorite, precum Guyana Franceza sau Spania, in noile productii difuzate in premiera – „Goana dupa aur”/ „Ouro” si „Unde dai si unde crapa”/”Snatch” ( sezonul doi).

AXN

  • Goana dupa aur/ Ouro – premiera, din 11 februarie, lunea, de la ora 23:00; cu Olivier Rabourdin, Mathieu Spinosi

In noua drama – aventura, telespectatorii vor avea parte de o experienta pe care nu o vor uita, in padurea din Guyana. Vincent, un tanar care studiaza geologia, pleaca intr-un internship la o mina de aur, in Guyana Franceza. Sub aripa protectoare a baronului local Antoine Serra, care il invata totul despre afacerile cu metalul pretios, Vincent face niste alegeri gresite, care il poarta in lumea traficului cu aur. Noii veniti sunt priviti cu scepticism, lucru pe care Vincent il va afla curand. Tensiunile ating cote maxime si totul risca sa se transforme intr-un razboi cu competitia din Brazilia, odata ce Vincent si Serra incep sa construiasca o zona pentru a explora o mina de aur. Lucrurile se complica si mai mult, cand tanarul student descopera ca mitica mina Sarah Bernhard nu este o legenda. Jungla din Guyana este o lume aparte, unde oameni de afaceri, escroci, geologi si soldati convietuiesc, unde oamenii ucid sau sunt ucisi pentru cateva grame din pretiosul metal.

Vizionare trailer:

  • NCIS – New Orleans – premiera sezonului 5, din 20 februarie, miercurea, episoade duble de la ora 23:00; cu Scott Bakula, Lucas Black si Shalita Grant

UPDATE: Premiera mutata pentru luna aprilie, data urmand sa fie comunicata la noi informatii

Debutul sezonului 5 il gaseste pe agentul special Pride, seful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensiva in urma unui atac armat. In timp ce lupta pentru viata sa, colegii si prietenii sai pornesc pe urmele femeii care a incercat sa il omoare.

Vizionare trailer:

AXN Black

  • Unde dai si unde crapa/ Snatch – premiera sezonului 2, din 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 23:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino

Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie si lansat in 2000, “Unde dai si unde crapa/ Snatch” spune povestea unui grup de tineri pungasi. Sezonul doi ii gaseste pe protagonistii gastii Hill in insorita Spanie, bucurandu-se de o bine meritata vacanta. Insa totul se transforma rapid intr-o noua cursa contra-cronometru pentru a-si proteja averea, dar si viata. Actiunea sezonului doi are loc intr-un orasel de pe coasta, unde Charlie Cavendish Scott, alaturi de prietenii sai, fuge de cel mai mare mafiot local. Eroii vor avea nevoie de toata indemanarea si curajul pentru a-si invinge inamicii. Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley in seria de filme Harry Potter, isi reia rolul principal in noul sezon, alaturi de alti actori cunoscuti publicului din productii precum “Money Heist” sau “The Borgias”.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail