Noutati din lumea filmului, Stiri

Intrare gratuita la Happy Cinema de Sf. Ion pentru sarbatoriti

Film gratuit la HAPPYCINEMA pentru Ion si Ioana pe 7 ianuarie

Pe 7 ianuarie 2016 lantul de cineplexuri HAPPYCINEMA ofera o intrare gratuita la un film la alegere celor care poarta prenumele de Ion, Ioan, Ionel, Ionut, Ioana, Ionela, in toate orasele in care opereaza. 

Sub sloganul „Ionel, nu mai pirata, hai la HAPPYCINEMA”, evenimentul este organizat de HAPPYCINEMA® impreuna cu Asociatia de Consultanta si Consiliere Economico-Sociala Oltenia si are ca scop incurajarea vizionarii productiilor cinematografice in mod legal, in conditii de cineplex pentru filmele noi, sau pe platforme online care onoreaza drepturile de autor, pentru filmele care ies din circuitul cinematografelor. „De la claritatea imaginii si a sunetului pana la calitatea subtitrarii sau dublajului, experienta filmului vizionat in cinematograf este incomparabila cu vizionarea in orice alte conditii. Dorim sa reamintim publicului acest lucru”, afirma Ecaterina Mateescu, administratorul lantului de cinematografe.

Romania este printre ultimele tarile europene la consumul de film in salile de cinema, insa, conform Motion Picture Association Piracy Report, se regaseste pe lista tarilor in care consumul ilegal este la cote inalte, alaturi de Pakistan, Rusia sau Ucraina. Una dintre cele mai populare cautari pe Google in 2016 este „filme online 2016” si, conform unui studiu realizat de Starcom si MediaVest Romania, reiese ca dintre cele mai frecventate 10 site-uri online pentru vizionarea filmelor, noua ofera continut gratuit, fara a-si asuma insa acoperirea drepturilor de autor.

In Bucuresti, HAPPYCINEMA® s-a deschis recent in incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan.

Lantul de cineplexuri HAPPYCINEMA localizare:

  • HAPPY CINEMA BUCURESTI: Soseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii; tramvaie: 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47; autobuze: 117, 173, 220; parcare gratuita)
  • HAPPYCINEMA – CINEMA FOCSANI: Calea Moldovei nr. 32 (In incinta Focsani Mall; parcare gratuita)
  • HAPPYCINEMA – CINEMA BUZAU: B-dul Unirii 301A (in incinta Galleria Mall Buzau; parcare gratuita)

 

Program cinematograprogram-bucuresti-2017-01-06-12 program-buzau-2017-01-06-12 program-focsani-2017-01-06-12fe mai jos:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.