Stiri, Televiziune

Serialul Grimm incepe la AXN Romania – vezi premiera din 5 mai

Urmariti fantezia politista Grimm in fiecare vineri seara, de la 21:00

Un politist din Portland afla ca familia sa se trage din neamul Grimm, gardienii pacii pe Pamant, si ca are abilitatea de a vedea dincolo aparentele oamenilor.

Adesea descris drept un basm serializat, Grimm si-a creat o baza generoasa de fani, de-a lungul celor sase sezoane. Tentele oculte ale fiecarui episod, in care Nick trebuie sa rezolve cate un caz supranatural, au impins criticii sa categoriseasca serialul drept o drama procedurala mai altfel, cu skepsis.

Cu o atmosfera intunecata, de-a dreptul fantastica prin poveste, dar si prin scenografie si machiaje, intriga aduce in prim-plan personaje inspirate chiar de Povestile Fratilor Grimm.

Distributia serialului il are ca protagonist pe David Giuntoli (36) in rolul lui Nick Burkhardt. Giuntoli a mai jucat in 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi sau Buddymoon si a avut aparitii in seriale precum: Veronica Mars, Nip/ Tuck, Grey’s Anatomy sau Private Practice.

Alaturi de Giuntoli il revedem si pe Silas Weir Mitchell, binecunoscut din Prison Break sau ER. In serial le vom revedea si pe Kate Burton (Grey’s Anatomy) si Elizabeth Tulloch (The Artist), partenera de viata a lui Giuntoli.

Lansat in Statele Unite in 2011, primul sezon Grimm a avut o audienta medie de mai bine de 6 milioane telespectatori/ episod. Serialul este creat de David Greenwalt (Angel, Buffy The Vampire Slayer), Jim Kouf (Money Monster, Rush Hour) si Stephen Carpenter (Blue Streak, The Man).

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail