Noutati din lumea filmului, Stiri

Atelierul cu jucarii la Happy Cinema Bucuresti

Atelierul cu jucarii la Happy Cinema Bucuresti: “Ce se intampla in Atelierul lui Mos Craciun vara?”

Pe 7 mai, ora 11:30, la Happy Cinema Bucuresti are loc spectacolul Atelierul cu jucarii.

Multi se intreaba oare ce se intampla vara in Atelierul lui Mos Craciun, atelierul in care elfii si zanele construiesc jucarii pentru copii. Jucariile vor sa faca greva, crezand ca nu mai sunt iubite de copii, iar elfii isi lasa lucrul si se aseaza la plaja, la piscina. Insa Cartea are un plan care rastoarna situatia si face ca toate personajele fantastice sa inteleaga in final ca toti copiii sunt buni si ca isi vor merita jucariile la iarna, sub brad.

Distributia este formata din copii cu varste intre 6 si 18 ani, studenti ai Studioului Daniela Nane, copii care joaca fiecare un personaj care sa i se potriveasca si care sa-i puna in valoare, evident, pe masura posibilitatilor varstei, astfel incat spectacolul sa atinga un standard ridicat de performanta. Ei canta cantecele ca solisti sau in cor si construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate si culoare.

Textul show-ului este semnat de Dan Dobos, regia asigurata de Daniela Nane si muzica de Adrian Daminescu. Spectacolul va avea loc la HAPPYCINEMA Bucuresti, in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe Soseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informatii si rezervari la numarul 0775569976 si online. Biletele se pot achizitiona de la cinema, prin Cinemagia sau de pe platforma iabilet.ro

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail