Stiri, Televiziune

Serialul de epoca „In dragoste si in razboi” are premiera in aceasta seara

Intram pas cu pas in vietile personajelor serialului, pe fundalul schimbarilor sociale dramatice ale Rusiei tariste, de acum mai bine de un secol.

Facem cunostinta cu tanarul si chipesul Kurt Seyit, fiul cel mare al unei familii conservatoare de turci stabiliti in Crimeea. Urmand modelul tatalui sau, Kurt Seyit devine unul dintre cei mai importanti ofiteri din armata Imperiului Rus. Asa cum a fost educat si sfatuit, urmatorul pas in viata sa ar trebui sa fie casatoria cu o fata de origine turca.

Intr-un alt plan, observam cum viata Surei, mezina unei familii de nobili rusi, se schimba dupa boala necrutatoare a tatalui sau. Cand Sura si sora sa, Valentina, merg la Petrograd sa isi trateze tatal, tinerele sunt intampinate de tovarasii de arme ai lui Kurt Seyit si de familia acestuia.
303074.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx

Un alt personaj important, Petru, isi va face aparitia in acest episod. Acesta tocmai si-a inceput o noua viata, dupa ce, in urma unei greseli, a trebuit sa aleaga intre uniforma militara si onoare. Petru va asigura legatura dintre Kurt Seyit si Sura. Totusi, ostilitatea pe care Petru o nutreste in secret fata de Kurt Seyit va deveni un obstacol de netrecut pentru cei doi.

1280x720-zy1
La balul la care sunt invitati, Kurt si Sura isi arunca, pe furis, primele priviri. Aceste priviri sunt inceputul unei povesti de dragoste care ii va hrani la fel cum apa si aerul hranesc viata.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, primul episod din serialul de epoca “In dragoste si in razboi”, cu Kıvanc Tatlıtug si Farah Zeynep Abdullah in rolurile principale.

Intro serial:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail