Noutati din lumea filmului, Stiri

Maraton „The Hunger Games: Mockingjay” la Cinema City: Part 1 si Part 2

Participa la maratonul „Jocurile Foamei: Revolta Partile 1 si 2”,  doar pe 19 noiembrie, in toate locatiile Cinema City din tara

Maraton Hunger Games la Cinema City_in tara
Povestea celor mai teribile jocuri din Panem se apropie de sfarsit. Katniss Everdeen reuseste sa duca lupta mai departe, in incercarea de a-l invinge pe presedintele Snow, cel mai temut adversar si creatorul districtelor care se vor intoarce chiar impotriva lui, unindu-si fortele contra raului. Sfarsitul povestii incepe din data de 19 noiembrie la Cinema City.

Cu o zi inainte de premiera oficiala a ultimei parti din franciza, Cinema City da startul maratonului cinematografic “Jocurile foamei”, oferindu-le iubitorilor de film posibilitatea de a viziona intreagaserie “Revolta”, partea 1 si partea 2, exclusiv joi, 19 noiembrie, la un pret special: 28 de lei in Bucurestisi 25 de lei in restul tarii.

In toate cele 16 orase si 22 de locatii ale Cinema City, „Jocurile Foamei: Revolta – partea 1” este disponibila in format 2D, iar partea a doua, in regim de avanpremiera, va fi proiectata in format 3D, la diferenta de 20 de minute, timp in care cutiile de popcorn si nachos pot fi reumplute pentru o experienta completa in cinema.

Mai multe detalii si posibilitatea de a achizitiona online bilete aici.

Dupa ce in “Jocurile foamei: Revolta – Partea 1” Katniss (Jennifer Lawrence) lupta sa-l salveze pe Peeta Mellark (Josh Hutcherson), in “Jocurile foamei: Revolta – Partea 2” ea isi descopera adevaratul potential de invingator, devenind un exceptional lider. Aceasta e momentul in care Katniss descopera claritate in tot ce gandeste si face. Iar urmarea este ca toate relatiile ei se schimba, inclusiv cea cu Gale (Liam Hemsworth) si cu presedintele Alma Coin (Julianne Moore), care parca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu presedintele Snow (Donald Sutherland).

The-Hunger-Games-Mockingjay-Part-2-Katniss-Everdeen-Images-06765

In acest ultim film al seriei miza este cu mult mai mare, lupta nu mai este doar despre supravietuire, ci despre speranta intr-un viitor mai bun. Astfel, Katniss devine pe deplin constienta de rolul ei de lider si o redescoperim nu numai fragila si ambitioasa, ci si extrem de meticuloasa si pragmatica.

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, fiind distribuit in format 3Dsi 4DX, iar din 27 noiembrie va fi disponibil si in format IMAX 3D.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail