Stiri, Televiziune

Seriale noi in martie la AXN – Negociatorii si Spionul cibernetic

Premierele lunii martie la AXN Romania
Negociatorii si Spionul cibernetic – din 21 martie

Primavara AXN infloreste programele de seara ale telespectatorilor din 21 martie, cu doua noi productii hollywoodiene

  • Negociatorii (Ransom); din 21 martie, ora 21:00

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul Negociatorii spune povestea unuia dintre cei mai buni profesionisti in solutionarea situatiilor de criza.

De la probleme aparute in cadrul companiilor multinationale la situatii complicate din agentiile guvernamentale, Laurent Combalbert reuseste, alaturi de partenera sa Marwan Mery, sa rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul sau abil de convingere a interlocutorului.

Serialul, aflat la primul sezon, se bucura de jocul actoricesc al lui Luke Roberts, in rolul principal. Eric Beaumont este un negociator de exceptie in situatii de criza, in special cand sunt implicati si ostatici. Echipa lui Eric intra in actiune pentru a salva vieti atunci cand nimeni altcineva nu o poate face. In pofida mizelor uriase, Eric refuza sa apeleze la violenta, chiar si atunci cand se confrunta cu cei mai periculosi criminali. Indragitul actor Luke Roberts este cunoscut publicului din productiile Wolf Hall, Black Sails, iar Sarah Greene – rolul lui Maxine Carlson, partenera lui Eric – s-a facut remarcata in Penny Dreadful si Burnt.

Primul sezon al serialului numara 13 episoade si este produs de Frank Spotnitz, laureat Emmy si Golden Globe (The X-Files, The Man in the High Castle). P

Vizionare trailer:

  • Spionul cibernetic (Intelligence); din 21 martie, ora 22:00

Spionul cibernetic, un serial procedural, intesat de intrigi si suspans la cel mai inalt nivel, imagineaza povestea unui agent secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

Gabriel este special si cu totul diferit de restul agentilor secreti – acesta stocheaza toate informatiile digitale de care are nevoie intr-un microcip pe care il are implantat in creier. Astfel, Gabriel poate accesa informatii super-secrete, ca un as in maneca agentiei guvernamentale de securitate pentru care lupta impotriva adversarilor.

Serialul numara 13 episoade si a fost creat de Michael Seitzman (Code Black) si produs de Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios si ABC Studios.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail