Noutati din lumea filmului, Stiri

Spectacol la Happy Cinema – recital Horatiu Malaele

Un extraordinar one-man-show cu Horatiu Malaele are loc joi, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA Bucuresti din Liberty Center Mall

Spectacolul de gala „Sunt un orb” imbina cu talent sarmul, inteligenta si umorul. Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca mucalit si sincer spectatorii, intr-un recital de neegalat.

Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malaele. Nu lipsesc nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Biletele costa 39 lei, categoria B si 49 de lei categoria A si pot fi achizitionate la casele de bilete ale cinematografului si online pe Iabilet.ro

Despre Horatiu Malaele

Horatiu-Valentin Malaele este actor, regizor, grafician, caricaturist si scriitor. A absolvit Liceul Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, iar in 1975, desi initial dorea sa faca Arte Plastice, a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamt, la Teatrul National, unde a interpretat mai multe roluri in piese precum ”Tinerete fara batranete” de Eduard Covalli, ”Sluga la doi stapani” de Carlo Goldoni si altele.

A ajuns apoi la Bucuresti, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul National, Bulandra. Incepand cu anul 1982, dupa ce facuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru. Artist complet, a avut in clasa a doisprezecea, la Casa de Cultura din Targu Jiu, prima sa expozitie de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expozitii pe care le-a si publicat in cartea autobiografica „Horatiu despre Malaele”.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.