Trailere

Preview „The Best of Me”

The Best of Me

Data lansare SUA/ Romania:  17 oct 2014 / 24 oct 2014 (CineForum)
Regizor: Michael Hoffman
Actori: Michelle MonaghanJames MarsdenLiana Liberato
Scenariu:  Michael Hoffman (scenariu), Nicholas Sparks (roman)
Gen: Romantic, Drama
Tara: SUA
Limba: Engleza

De la Nicholas Sparks, romancierul care avea sa ofere spre ecranizare cateva dintre cele mai apreciate scrieri, transformate in drame romantice strict bazate pe ideea de a smulge lacrimi (Message in a Bottle”, „A Walk to Remember”, „The Notebook”, „Nights in Rodanthe”, „Dear John”, „The Last Song”, „The Lucky One”, „Safe Haven”) soseste inca o portie de plansete. „The Best of Me” ni-i prezinta pe Dawson si Amanda, doi indragostit din liceu care, odata cu maturizarea, fac alegeri care ii duc pe drumuri diferite. Dupa 20 de ani, se reintalnesc la inmormantarea unui prieten drag si le este greu sa ramana despartiti. Dar descopera ca ceea ce i-a obligat sa-si desparta drumurile candva, ii ameninta din nou si de data asta si mai puternic….

Vizionare trailer:

Vezi si...

3 Comments

  1. Deea at  -  Răspunde

    Știu că trailerul parcă nu spune nimic wow, nici cartea nu e cea mai bună a lui Sparks (eu fiind fană), însă sunt sigură că povestea te va prinde.

  2. angela at  -  Răspunde

    Va urma:) Oricum trailerul asta arata mai bine decat primul lansat. Love story, sunt pentru. Dar vreau altceva:) Poate rezerva asta vreo surpriza.

  3. Deea at  -  Răspunde

    Da, ăsta e mai bun. Prezintă și mai multe faze din carte și am observat una modificată, însă sper ca în rest să nu modifice prea mult. 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail