Stiri, Televiziune

Baron, sezonul 2 – premiera in Romania, la Focus Sat

FOCUS SAT TV ADUCE SEZONUL DOI AL SERIALULUI BARON NOIR, ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Focus Sat TV va difuza sezonul doi al serialului Baron Noir producție Canal+ Création Originale, începând din 26 iulie, câte două episoade, de la ora 21:30, în serile de luni și joi.

Primul sezon Baron Noir, thriller politic semnat de creatorii și scriitorii Eric Benzekri și Jean-Baptiste Delafon (Maison Close) și regizat de Ziad Doueiri (L’Attentat), s-a încheiat cu răsturnarea peisajului politic din Franța. Și i-a adus o nominalizare la Emmy actorului Kad Merad, interpretul lui Philippe Rickwaert. Mărturisirea sa i-a adus lui Philippe o pedeapsă cu închisoarea, iar președintele Francis Laugier (Niels Arestrup) a demisionat pentru a nu fi suspendat, ceea ce a reprezentat o premieră în istoria țării. Pentru a „salva Republica” prinsă între partidul de extremă dreapta și fanatismul religios, în sezonul doi, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) candidează pentru fotoliul de la Elysee. Philippe Rickwaert, care între timp tocmai a ieșit din închisoare, trebuie să rămână în umbră în așteptarea procesului său. Dar nu va dura mult până ce se va avânta din nou pe scena politică pentru a lupta pentru putere și ceea ce el consideră dreptate.

Plin de acțiune și răsturnări de situație, fum și oglinzi, trădare și încredere, noul sezon din Baron Noir aduce în fața publicului un Philippe Rickwaert și mai concentrat și implicat în jocuri de culise și mai hotărât ca oricând să obțină influență. Cu tactici bine puse la punct sau mișcări dictate de ascuțitul său instinct politic, sezonul doi aduce în fața publicului același lup, dar cu un nou plan de vânătoare.

Lansat în 2018, sezonul doi este regizat de Ziad Doueiri și Antoine Chevrollier și îi are în rolurile principale pe Kad Merad (Philippe Rickwaert), Anna Mouglalis (Amélie Dorendeu), Hugo Becker (Cyril Balsan), Pascal Elbé (Stephane Thoringny), Astrid Whettnall (Veronique Bosso) și François Morel (Michael Vidal). Sezonul 2 apare din 26 iulie – premiera națională se va dîn premieră la Focus Sat TV, pe poziția nr 1 în grilă TV Satelit,  și live sau on demand în aplicația Focus Sat.

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004. Noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală; pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail