Geek Stuff

Metal Hurlant Chronicles în avanpremieră mondială și panel exclusiv la East European Comic Con

metal hurlant chroniclesEast European Comic Con va găzdui anul acesta o proiectie exclusivă și un panel special cu membri importanți din serialul SF Metal Hurlant, cunoscut în S.U.A. sub numele de Heavy Metal și difuzat în România de AXN.

Astfel, duminică, 11 mai, începand cu ora 11:30, la Hotel Pullman (sala New York), vizitatorii vor avea ocazia de a viziona în avampremieră mondială episoadele 1 si 3 ale celui de-al doilea sezon și vor putea participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu regizorul și creatorul serialului Guillaume Lubrano, actorul Karl E. Landler, directorul artistic Maria Miu și producătorul Castel Film Studio, Vlad Păunescu.

Accesul la proiecție și la panel se face în baza biletului de acces general, fără să fie necesară o înscriere prealabilă.

Metal Hurlant Chronicles este un serial science-fiction bazat pe celebra serie de bandă desenată Metal Hurlant (Heavy Metal). Acțiunea serialului este complexă și fascinantă și nu permite nicio clipă de monotonie întrucât fiecare episod se desfășoară într-un alt univers, pe o altă planetă și cu personaje diferite,  elementul de legătură dintre toate acestea fiind un asteroid care joacă un rol important în viața lor și în viitorul civilizației. Serialul reunește nume mari precum Michael Biehn (Alien, Terminator) James Marsters (Buffy), Rutger Hauer (Blade Runner) Michael Jai White (Spawn, The Dark Knight), Scott Adkins (Expendables 2), Joe Flanigan (Stargate Atlantis), John Rhys Davies (The Lords of the Rings) sau Kelly Brooks.

metal hurlant chronicles 1

Metal Hurlant Chronicles numără două sezoane, primul dintre ele fiind deja difuzat de AXN, cel de-al doilea urmând să apară pe micile ecrane în vară.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Hotel Pullman, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ylui precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

eastern_european_comic_con_2013

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail