Televiziune

Legile misterelor: Mystery 101 – nou serial la Diva, din 7 iunie

Legile misterelor (Mystery 101) este noua serie de investigatii, ce vine in premiera in Romania, la DIVA, din 7 iunie, duminica de la 16:00!

Oriunde poate aparea o scena a crimei. In orase mari sau localitati mici sau chiar in propria casa. Invata cum sa le rezolvi alaturi de Amy Winslow (Jill Wagner), un profesor specializat in fictiune literara de la Colegiul Elmstead si Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha), nou sosit in oras. Dupa-amiezile de duminica vor deveni mult mai interesante.

Amy Winslow preda literatura de fictiune la colegiu, dar mai nou, are parte de crime invaluite in mister in viata reala, atunci cand un specimen extrem de valoros dispare dintr-un laborator, cand au loc o crima si sinucidere, iar un student este declarat disparut. Dupa anii in care a studiat literatura si legile misterelor, ea a devenit un expert in depistarea vinovatului. Este deasemenea, foarte priceputa la evaluarea oamenilor, motiv pentru care, atunci cand il intalneste pe Detectivul Travis Burke, intr-o cafenea locala, ea intuieste ca acesta vine din Chicago, ca este nou in oras si ca este recent divortat.

Amy si Detectivul Burke investigheaza impreuna cazurile din Garrison, Washington. Chiar daca relatia lor incepe cu stangul, Travis realizeaza repede ca Amy este o partenera perfecta pentru investigatii datorita simtului ei de observatie, a inteligentei si intuitiei.

Legile misterelor pregateste o doza de suspas si actiune pentru dupa-amiezile de duminica, din 7 iunie, de la 16:00, la DIVA.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail