Lansari filme, Stiri

Lansare „The Heat” si „Fright Night 2”

Începând cu 06 noiembrie, Odeon  Cineplex lanseaza in format Blu-ray™ 2D şi DVD. Acestea vor putea fi achizitionate din toate magazinele de specialitate

 Fright Night 2/ Noapte groaza 2 (2013)

„First we need some holy water, and some communion wafers.”

  • Regia: Eduardo Rodriguez
  • Distribuţia: Will Payne , Jaime Murray , Sean Power , Sacha Parkinson , Chris Waller
  • Sinopsis:Ziua, Gerri Dandridge este o profesoara sexy, iar noaptea se transforma într-un vampir veritabil, cu o sete nepotolita de sânge omenesc. Când un grup de elevi de liceu face o calatorie de studii în România, acestia sunt ademeniti în înfioratoarea plasa a tentatiei si terorii, intinsa de Gerri. Charley si „Evil” Ed trebuie sa o împiedice pe Gerri sa bea si sa se îmbaieze în sângele unei „virgine de luna noua”, care este Amy, fosta iubita a lui Charley. Cei doi apeleaza la ajutorul lui Peter Vincent, un vânator de vampiri care prezinta un reality show intitulat „Noapte de groaza”, pentru a împiedica planul lui Gerri si a o salva pe Amy de la o soarta mai rea decât moartea.

FRIGHT NIGHT

 The Heat/ Captură la dublu (2013)

„That cat took one look at your shitty shitty life, and said nooooo fucking thanks”

  • Regia: Paul Feig
  • Distribuţia: Sandra Bullock, Melissa McCarthy
  • Sinopsis:Sandra Bullock, câstigatoare a premiului Oscar®, si Melissa McCarthy, nominalizata** la premiul Oscar®, sunt „un duo- dinamita” (George Pennacchio, KABC-TV) în aceasta comedie spumoasa, de la regizorul filmului Bridesmaids, Paul Feig. Rigida agenta speciala FBI Sarah Ashburn (Bullock) este cât se poate de incompatibila cu Shannon Mullins (McCarthy), o politista din Boston. Dar, când cele doua îsi unesc fortele pentru a doborî un necrutator baron al drogurilor, ele devin ce nu se asteaptă nimeni: prietene.

THE HEAT

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail