Lansari filme, Stiri

Lansare DVD „Skyfall”

skyfall-promotional-poster„Though much is taken, much abides, and though we are not now that strength which in old days moved earth and heaven, that which we are, we are… One equal temper of heroic hearts, made weak by time and fate, but strong in will to strive, to seek, to find, and not to yield.”

„Skyfall” este sinonim cu efervescenta, actiune, spionaj si Daniel Craig aflat deja la al treilea rol pentru agentul 007 care a luat fiinta cu cativa zeci de ani in urma si care se incapataneaza cu buna stiinta sa-si adjudece cat mai multe misiuni. Castigator a nouasprezece premii (printre care si doua premii Oscar) si „recompensat” cu alte cincizeci si trei de nominalizari, filmul a fost lansat in anul aniversar de servit Regatului Britanic, adica o jumatate de secol.

Din 6 martie, productia Metro-Goldwyn-Mayer va fi disponibila pe Blu-ray și DVD, cu sprijinul Odeon, distribuitorul oficial al acestuia in Romania.

Daniel Craig a revenit în rolul lui James Bond în 007: Coordonata Skyfall, filmul cu numărul 23 din cea mai lungă serie de filme din istorie.

În „007: Coordonata Skyfall”, loialitatea lui Bond faţă de M (Judi Dench) este pusă la încercare când trecutul acesteia revine în prezent şi se întoarce împotriva ei. 007 trebuie să depisteze şi să distrugă ameninţarea, indiferent de consecinţele personale ale acestui fapt.

skyfall-dvd

skyfall-bd

După ce misiunea lui Bond eşuează și diverşi agenţi din lume sunt expuşi, MI6 este atacat, forţând-o pe M să mute agenţia. Din cauza acestor evenimente, autoritatea şi poziţia acesteia sunt contestate de Mallory (RALPH FIENNES), noul Preşedinte al Comitetului de Informaţii şi Securitate. Întrucât acum MI6 este compromis atât din exterior, cât şi din interior, M nu mai are decât un singur aliat de încredere: Bond. 007 intră în acţiune din umbră – ajutat numai de agentul operativ Eve (NAOMIE HARRIS) – în urmărirea misteriosului Silva (JAVIER BARDEM), ale cărui motive letale şi ascunse urmează să fie descoperite

tumblr_mcltl6ohbf1rtc1b8o1_500

Si pentru ca Adele este incarcata cu multe premii pentru contributia ei adusa la coloana sonora a filmului, va las mai jos cu intro-ul oficial al filmului, care pentru mine este unul dintre cele mai bune din ultimii ani:

Vezi si...

2 Comments

 1. Ritiu Maria at  -  Răspunde

  Imi place Daniel Craig, este un actor f. bun care, are o alta abordare a personajului „agentul 007”, fata de antecesorii sai, in acest rol.
  Pare sa fie un film bun care merita vazut.
  Un gand bun si o primavara cat mai frumoasa pentru tine Angela si multa sanatate.

  • Angela at  -  Răspunde

   Si mie imi place, desi multti ii prefera pe Pierce Brosnan sau Sean Connery. Mie mi se pare ca Daniel Craig a dat o alta definite agentului Bond si a reusit ceva frumos. Chiar merita vazut: spionaj, urmariri, lupte, inttriga buna. Are din toate cate ceva/ Va multumesc frumos pentru toata gandurile frumoase pe care mi le transmiteti. Le primesc cu multa emotie!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.