Lansari filme, Stiri

Lansare “Ruby Sparks″

ruby-sparks-poster„This is the true and impossible story of my very great love. In the hope that she will not read this and reproach me, I have withheld many telling details: her name, the particulars of her birth and upbringing, and any identifying scars or birth marks. All the same, I cannot help but write this for her, to tell her „I’m sorry for every word I wrote to change you, I’m sorry for so many things.”

Altceva. „Ruby Sparks” este altfel. Este o poveste de dragoste, dar totusi nu romantica. Este o comedie, dar nu te face sa razi. Cel mult zambesti. Un film dulce- acrisor, un film care straluceste si care s-a bucurat de aprecierile criticilor.

Din 23 ianuarie, productia 20th Century Fox va fi disponibila pe Blu-ray și DVD, cu spriinul Odeon, distribuitorul acestuia.

In rolurile principale ii (re)cunoastem pe Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening si Antonio Banderas, indrumati de regizorii Jonathan Dayton si Valerie Faris  („Little Miss Sunshine”)pentru a aduce la viata (la propriu) o imaginatie scrisa.

Calvin scrie. Problema este ca el a uitat sa mai scrie. Sa va explic. Ca orice scriitor care se rescpecta, Calvin ajunge intr-un impas,. Imaginatia sa prinde contur atunci cand o creeaza pe Ruby Sparks. A doua problema, mai putin importanta este ca personajul prinde viata si ii incurca toate planurile eroului nostru. Sa termine povestea de dragoste sau ar trebuie sa lase cuvintele sa se asterne in pagini?

ruby sparks

Mai jos va prezint in imagini cateva scene din film pentru a va aprinde curiozitatea 🙂

Din punctul de vedere al unui romantic incurabil, orice viziune asupra sentimentului de iubire, cat de nebuneasca ar parea, tot timpul surprinde si bucura. Nu-mi ramane decat sa va doresc vizionare placuta !

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail