Geek Stuff

Jim Beaver vine la East European Comic Con 2018

East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, revine în 2018 cu noi surprize și experiențe unice. Cea de-a cincea ediție se va desfășura în pavilioanele C1 și B1, dintre care unul nou inagurat (B1), iar panel-urile și competițiile de gaming vor avea loc pe două scene construite de la zero.

Astfel, organizatorii au plăcerea de a anunța primul invitat din 2018 de la Hollywood care va sta de vorbă cu fanii, va da autografe și va face fotografii.

Actorul Jim Beaver, recunoscut pentru rolul lui Bobby Singer, mentorul lui Sam și Dean Winchester din Supernatural, vine pentru prima dată în România, doar în cadrul East European Comic Con.

Jim Beaver este cunoscut și pentru rolurile din super producțiile Deadwood, Justified sau Harper’s Island. În cei peste 40 de ani de carieră, actorul american și-a făcut apariția în zeci de seriale și filme, dintre care enumerăm Dallas, CSI, The Mentalist, Lie to me, Breaking Bad, Better Call Saul, The Ranch, NCIS, Bones, Law and Order, Criminal Minds și multe altele.

Jim Beaver este, de asemenea, și un pasionat istoric al cinematografiei, trecându-și în palmares numeroase recenzii, precum și două cărți. În 2009, actorul și-a lansat o carte de memorii emoționantă, Life’s That Way: A Memoir, primită cu căldură de public și evaluată în termeni laudativi de publicații precum L.A. Times sau People Magazine.

Numele originar al tatălui său, înainte să emigreze în SUA, a fost Beauvoir, Jim fiind astfel văr îndepărtat al celebrei scriitoare Simone de Beauvoir.

Jim Beaver este primul invitat al celei de-a  cincea ediții East European Comic Con ce va avea loc la Romexpo în perioada 18-20 mai 2018.

În 2017, peste 45.000 de fani s-au putut bucura de prezența actorilor Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Ellie Kendrick (Game of Thrones, Misfits), Christopher Judge (Stargate SG-1, God of War), Jefferson Hall (Vikings), Craig Parker (Spartacus, Lord of the Rings), au putut lua parte la concursul de cosplay, au putut testa cele mai tari jocuri video pe  echimpamente de ultimă generație, au gustat din cele mai delicioase mâncăruri în zona de street food și au plecat acasă cu obiectele de pop culture preferate din zona de târg.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim. La acest link se pot găsi cele mai apropiate puncte de vânzare de voi – http://www.eventim.ro/ro/

East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.