Lansari filme, Stiri

“Jessabelle”: premiera pe marile ecrane din 28 noiembrie

Jessabelle_afisIn ,,Jessabelle“, noul film horror al regizorului Kevin Greutert (care a mai regizat si doua dintre bine-cunoscutele sequel-uri ,,Saw”), tragedia se imbina cu melancolia sudului american.
Filmul ,,Jessabelle” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 28 noiembrie 2014.

De la Jason Blum, extraordinarul producator al filmelor ,,Activitate paranormala” si ,,Insidious“, vine povestea de groaza a lui ,,Jessabelle”. Dupa ce sufera un accident de masina cumplit, in urma caruia Jessabelle – Jessie (Sarah Snook) ajunge in scaunul cu rotile, iar logodnicul si copilul lor nenascut inca mor, tanara il suna pe tatal ei sa o ia de la spital. Astfel, pentru a se recupera dupa teribilul accident, ea se reintoarce in casa copilariei sale din Louisiana si se muta in camera mamei ei, care murise cand ea era mica.
Acolo gaseste o serie de casete video cu mama ei, care era pasionata de tarot si care vorbeste cu ea ca si cand i-ar citi viitorul, insa lucrurile pe care le spune nu coincid cu realitatea lui Jessie. La scurt timp, Jessie ajunge fata in fata cu un spirit aflat in suferinta, care ii astepta intoarcerea in casa si care nu are de gand sa o lasa sa scape.

Distributia este intregita de Mark Webber (Preston), David Andrews (Leon), Joelle Carter (Kate), Ana de la Reguera (Rosaura), Larisa Oleynik (Sam) si Chris Ellis (Seriful Pruitt).

Trailerul filmului:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail