Lansari filme, Stiri

„The Judge”/”Judecatorul”: Premiera pe marile ecrane din 5 decembrie

TheJudge_Intl_70x100_previewRobert Downey Jr. revine pe marile ecane in „Judecatorul„.

Warner Bros Pictures si Village Roadshow Pictures va propun „Judecatorul”, un film in care isi dau replica de doua ori nominalizatul la Premiul Oscar, Robert Downey Jr. („Chaplin”, „Furtuna tropicala”) si laureatul Premiului Oscar, Robert Duvall („Tender Mercies”), care joaca impreuna pentru prima data din 5 decembrie pe marile ecrane. In film mai joaca nominalizata la Premiul Oscar Vera Farmiga (,,Sus, in aer”) si laureatul Premiului Oscar, Billy Bob Thornton („Taisul”). Filmul este regizat de David Dobkin.

In „Judecatorul”, Downey joaca rolul unui avocat, Hank Palmer, care se intoarce in casa copilariei lui unde tatal, de care se instrainase, judecatorul din oras (Duvall), este suspectat de crima. El incearca sa afle adevarul si, in paralel, se apropie din nou de familia de care se rupsese de mai multi ani.

Printre numele de pe afisul filmului, mai apar: Vincent D’Onofrio, Jeremy Strong, Dax Shepard, Leighton Meester, Ken Howard, Emma Tremblay, Balthazar Getty si David Krumholtz.

„Judecatorul” este produs de Susan Downey, David Dobkin si David Gambino, cu Herbert W. Gains, Robert Downey Jr., Jeff Kleeman si Bruce Berman ca producatori executivi. Scenariul le apartine lui Nick Schenk si lui Bill Dubuque, dupa o poveste de Dobkin & Schenk.

Echipa de creatie a lui Dobkin ii include pe directorul de imagine laureat al Premiului Oscar Janusz Kaminski („Salvati soldatul Ryan”, „Lista lui Schindler”), production designerul Mark Ricker, editorul Mark Livoksi si creatoarea de costume Marlene Stewart. Muzica ii apartine lui Thomas Newman („Saving Mr. Banks: In cautarea povestii”, ,”007: Coordonata Skyfall”).

Prezentat de Warner Bros Pictures, in asociatie cu Village Roadshow Pictures, o productie Big Kid Pictures/Team Downey Production, un film de David Dobkin, „Judecatorul” va fi distribuit de Warner Bros Pictures, o companie Warner Bros Entertainment si, in Romania filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.