Noutati din lumea filmului, Stiri

„Insurgent” domina lista de incasari

Insurgent, lider incontestabil in box office-ul romanesc

Parte a seriei „Divergent, Insurgent” s-a lansat in cinematografele din Romania vineri, 20 martie. In primul weekend filmul a numarat 48.571 de spectatori si a incasat 1.005.600 de lei, plasandu-se astfel pe locul 1 in box office-ul romanesc.

Bazata pe bestseller-ul omonim al autoarei Veronica Roth, actiunea din Insurgent  incepe la trei zile dupa evenimentele din Divergent, cand Tris si Four reusesc cu greu sa o impiedice pe Jeanine si aliatii ei sa nimiceasca factiunea Abnegatiei. Insa victoria are un pret imens pentru Tris: ambii ei parinti, precum si Will, din factiunea Neinfricatilor, sunt ucisi. In Insurgent, actiunea este mai dramatica, iar miza devine mult mai mare pentru Tris si Four. Ei trebuie sa gaseasca o cale de a o opri pe Jeanine, ai carei oameni ii vaneaza brutal pe Divergenti prin tot orasul.

I_D008_02893_R (1)

Actiunea din Seria „Divergent: Insurgent” se petrece in acelasi Chicago al viitorului, inchis intre ziduri, in care societatea este divizata in cinci factiuni, care se lupta intre ele.  Decorurile, costumele si efectele speciale sunt rezultatul unei munci de echipa si a unor pregatiri care au durat luni intregi.

Tris incearca cu disperare sa afle secretul pe care parintii ei il aparasera cu viata. Daca va reusi sa ii proteje pe cei dragi, aflati in cinematografele din toata tara. „Insurgent” este distribuit in Romania de InterComFilm Distribution, in 3D IMAX. Din distributia filmului fac parte Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller si Kate Winslet.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail