Geek Stuff

Ce nu ai vazut in Game of Thrones – cum face treaba Jon Snow in Urzeala Tronurilor

ATENTIE – articolul poate contine spoilere

Game of Thrones Jon Snow a trecut la treaba in Urzeala Tronurilor

Urzeala Tronurilor a debutat in urma cu cativa ani si daca acum te-ar amuza sa citesti unde se mentiona ca nimeni nu s-ar uita la acest serial vreodata, iata ca acum show-ul este popular si nu trece o zi sa nu se discute pe seama lui. Si nu datorita faptului ca are un fan base urias, venit de la cititorii cartilor lui George R.R. Martin, cei care au devorat volumele cu mult inainte de debutul serialului, dar si pentru calitatea acestuia. Calitate oferita de jocul actorilor, de scenariul inteligent scris, de complexitatea povestii dar si pentru ca, la naiba, se vede clar ca producatorii dispun de un buget urias de investit in costume, locatii, efecte vizuale. Si in actori, ca deh, acum sunt mai scumpi – Kit Harrington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Lena Headey isi permit acum sa negocieze altfel.

SPOILER Urzeala Tronurilor – daca nu esti la zi cu serialul, nu citi mai departe

Bun, mi-am facut datoria si te-am avertizat, asadar, sa nu ma acuzi ca iti ofer spoilere din Game of Thrones.

game of thrones jon snow white walker

game of thrones jon snow white walker

Daca ai vazut ultimele episoade din serial, stii deja ca Jon Snow a primit aprobarea sa extraga dragonglass din Dragonstone, locul unde Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons face(a) strategiile de lupta.

Pe scurt, Jon urmeaza sa faca arme cu care sa lupte impotriva armatei de White Walkers.

Ei bine, in episodul cu pricina, nu ai vazut cum a decurs extragerea. Vezi momentul cand Jon o conduce pe Daenerys prin pestera unde gaseste picturi. Par a sugera War for the Dawn — un conflict legendar din seria „A Song of Ice and Fire„, cand Children of the Forest si First Men isi unisera fortele pentru a invinge White Walkers.

Doar ca, inainte, treaba facuta nu a fost tocmai discreta. Intr-o reeditare amuzanta, un utilizator de youtube a facut un clip nostim in care ne arata cum au stat cu adevarat lucrurile. Cert este ca atat Tyrion care i-a pus partea lui Jon, cat si Varys regreta decizia 😀

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail