Stiri, Televiziune

„Flesh and Bone: Gratie si durere” – integral pe HBO GO

„Gratie si durere”: primul sezon, integral, in premiera pe HBO GO

Incepand de astazi, luni, 9 noiembrie, un nou serial poate fi urmarit in premiera si in exclusivitate pe HBO GO. Toate cele 8 episoade ale primului sezon sunt deja disponibile pentru abonatii HBO GO.

Drama Flesh and Bone / Gratie si durere o are in centru pe Claire (Sarah Hay), o tanara cu un trecut intunecat care se alatura unei prestigioase companii de balet din New York. Serialul exploreaza fara mila laturile disfunctionale, dar si pe cele pline de eleganta, ale lumii baletului. Claire este o tanara frumoasa, sufletista si cu rani emotionale, care are o inocenta si o fragilitate innascute. In acelasi timp, insa, ea ascunde tendinte auto-distructive si o ambitie fara limite. Este o balerina care poate atinge sublimul, dar tumultul intern si aspiratiile o conduc in moduri greu de prezis.

bone28tvf-1-web

Personajul principal al productiei Starz, Flesh and Bone / Gratie si durere, este interpretat de balerina Sarah Hay, aflata la primul sau rol.

Primul episod este disponibil gratuit pe HBO GO si poate fi urmarit aici.

Serialul va avea premiera la TV pe 16 noiembrie, de la ora 21:00. In fiecare luni, HBO va difuza unul dintre cele opt episoade ale serialului.

Vizionare trailer:

https://youtu.be/C8wKm3grIxc

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail