Televiziune

Filme de Craciun: premiera la Diva 8-15 decembrie

Filme de Crăciun în premieră la DIVA, în perioada 8 – 15 decembrie

Marțea și duminica de la 16:00 și vinerea de la 19:40

Filmele festive, premieră în România, continuă la DIVA în perioada 8 – 15 decembrie. Legende ale muzicii country și comunități ce se unesc pentru a salva o parte din patrimoniul local sunt genul de personaje din noile filme care fac parte din maratonul de Crăciun.

  • Marți, 8 decembrie, de la 16:00 – Un Crăciun la Dollywood (Christmas at Dollywood, 2019)

Îndrăgita Dolly Parton joacă propriul rol în noul film dedicate Crăciunului, în care Rachel (Danica McKellar), organizatoare de evenimente la New York, merge acasă de sărbători şi ajunge să lucreze la al 30-lea eveniment de Crăciun de la Dollywood. Pentru că există multe detalii de pus la punct și timpul nu este de partea ei, Rachel descoperă că are o colaborare foarte productivă cu Luke (Niall Matter) și visează ca finalul să aducă mai mult decât un eveniment reușit.

  • Vineri, 11 decembrie, de la 19:40 – Cântecul nostru de Crăciun (Our Christmas Love Song, 2019)

Melody Jones (Alicia Witt), vedetă de muzică country, este acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Extrem de afectată, decide să se ascundă de ochii presei acasă, unde se întâlneşte cu un fost iubit. Pentru că are în sfârșit timp pentru a pune întâmplările în altă perspectivă, încearcă să își vindece sufletul și orgoliul rănit.

  • Duminica, 13 decembrie, de la 16:00 – Împreună de Crăciun (A Christmas to Cherish/Cherished Memories: A Gift to Remember 2, 2019)

Darcy (Ali Liebert) şi Aiden (Peter Porte) se pregătesc pentru al doilea Crăciun împreună. Ceea ce părea un Crăciun liniștit, se transformă rapid într-o luptă pentru a salva Centrul Comunitar local din mâna unui dezvoltator. Acțiunea îi uneşte pe toţi membrii comunității și le oferă tuturor o vacanţă de neuitat.

  • Marți, 15 decembrie – Vacanţa de Crăciun (A Christmas Break, 2020)

Învăţătoarea Addison Tate (Cindy Sampson) vrea un Crăciun special pentru elevii ei, fiindcă şcoala se va închide după sărbători. Și ca totul să fie memorabil, îl invită pe fostul ei coleg și prieten, Dylan Davidson (Steve Byers), acum un regizor faimos urmărit de presă, să regizeze piesa copiilor. Amintirea acelor vremuri încarcă atmosfera și cei doi speră să devină parteneri și pe alt plan.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail