Stiri, Televiziune

Premieri in martie la Film Box

Productii europene de succes, in martie, la FilmBox

In martie, FilmBox programeaza doua productii europene dedicate, in primul rand, femeilor.

Un serial de comedie belgian si o drama frantuzeasca tin capul de afis la FilmBox Premium.

  • ”Callboys” (Escorte Masculine) este difuzat incepand din 6 martie, in fiecare marti, de la ora 21:00.

Serialul a castigat premiul pentru cel mai bun actor la editia cu numarul 30 a Festival International de Programmes Audiovisuels de la Biarritz, Franta, una dintre cele mai mari competitii de acest gen. In mod neobisnuit, premiul a fost impartit la patru, intre cei patru barbati care joaca in rolurile principale din acest serial: Rik Verheye, Stef Aerts, Matteo Simoni si Bart Hollanders. Comedia care urmareste aventurile a patru gigolo hotarati sa faca fericite femeile a batut toate recordurile de audienta in Belgia, cu 38% din totalul telespectatorilor in fiecare saptamana.

  • Tot la FilmBox Premium este programat in martie si filmul frantuzesc After I’m Gone” (Dupa ce am plecat), o drama bazata pe o poveste reala, expusa cu multa emotie. 6,7 milioane de oameni au urmarit acest film in Franta; 14 martie, de la ora 21.00

Marie-Laure Picat – mama a patru copii – afla ca are un cancer incurabil si doar cateva saptamani de trait. Dupa ce isi anunta familia si se desparte de un sot coplesit de aceasta veste, femeia se concentreaza pe un singur scop: acela de a se asigura ca dupa moartea ei copiii vor avea o viata fericita. Alexandra Lamy este cea care da viata cu succes acestui personaj incarcat emotional. ”Dupa ce am spus ca subiectul acestui film este foarte dificil de abordat, m-am indragostit de scenariu. Acest film nu este nici patetic, nici trist. Nu este o caricatura oribila, inabusitoare si insuportabila. Mesajul este: ok, voi muri, dar pana atunci vreau sa traiesc si sa profit de aceasta viata pana la final”, declara intr-un interviu Alexandra Lamy.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail