Televiziune

Epic Drama intra de azi in grila de programe din Romania

Epic Drama se lanseaza astazi: postul TV va avea filme si seriale de epoca – lansarea este facuta de Viasat World, companie media internationala de top

In Romania, postul este disponibil de astazi in oferta AKTA, urmand a fi inclus ulterior in grilele operatorilor parteneri.

Irina Gofman, Presedinte si CEO Viasat World a declarat: “Suntem extrem de incantati sa vedem ca majoritatea operatorilor-cheie cu care colaboram au ales sa adauge Epic Drama in grila lor – o dovada a importantei pe care o acordam intelegerii nevoilor partenerilor nostri si a scopului comun, acela de a oferi continut de calitate publicului. Suntem increzatori ca varietatea propunerilor de continut pe care Epic Drama le ofera va transforma acest canal intr-unul de success, care va oferi publicului acces la productii dramatice de calitate, 24 de ore pi zi, in fiecare zi, oricand doresc sa le vizioneze. Lansarea aceasta denota agilitatea cu care, in calitate de distribuitor independent de continut, raspundem nevoilor publicului si partenerilor, alaturi de ambitia noastra de a ne creste numarul de telespectatori si acoperirea in teritorii.”

Program de filme si seriale de epoca din grila Epic Drama

Epic Drama, care se lanseaza astazi in teritorii-cheie ale Viasat World, va oferi peste 600 de ore de continut alcatuit din cele mai bune seriale dramatice din intreaga lume. Noul camin al serialelor dramatice de calitate, disponibile in format HD, atat in varianta liniara, cat si SVOD sustine misiunea companiei de a oferi publicului continut relevant, disponibil pe o multitudine de platforme si dispozitive.

In plus, majoritatea continutului este actual, produs in ultimii trei ani, disponibil in mare parte exclusiv in fiecare piata. Peste doua treimi dintre acestea sunt titluri din Europa si Marea Britanie, alaturi de titluri produse in SUA, Canada si Australia. Titluri apreciate, precumȘ

  • Harlots, Mr Selfridge si Poldark, de la ITV Studios Global Entertainment
  • Miniaturista, de la all3media international
  • Restaurantul si Versailles, de la Banijay Rights
  • Familia Borgia, Justitie Brutala si Scrisoare pentru Evita, de la Beta Film
  • Turn si Klondike de la Entertainment One (eOne) 

Viasat World continua negocierile cu toti operatorii parteneri in teritorii, pentru a extinde acoperirea in distributia noii televiziuni de top.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail