Noutati din lumea filmului, Stiri

Adrien Brody in Romania pentru Bullet Head: filmul are premiera din 5 ianuarie

Renumitul actor american Adrien Brody a sosit in premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare al noului sau film, “Bullet Head. Capcana mortala”, distribuit in Romania de Ro Image 2000

Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului.

Acesta va avea premiera in cinematografele din Romania din 5 ianuarie 2018.

Hollywood-ul a ajuns la Cinema City Romania, unde a avut loc avanpremiera filmului "Bullet Head". Am avut onoarea sa ii…

Posted by Cinema City Romania on 14 Decembrie 2017

Cei doi actori si-au facut aparitia pe covorul rosu in fata unui numar impresionant de reprezentanti Mass Media si de invitati. Relaxati si incantati de prezenta in Romania, Adrien Brody si Alexandra Dinu au acordat scurte interviuri celor zece echipe de televiziune si au tinut apoi un discurs in sala de proiectie despre implicarea lor in productia de Hollywood.

La evenimentul de lansare al filmului “Bullet Head. Capcana mortala” au fost prezente vedete din cinematografie si televiziune, critici de film, bloggeri, oameni de business si jurnalisti.

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala” ii are ca protagonisti pe Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, precum si pe Alexandra Dinu, actrita din Romania fiind singura prezenta feminina din film.

Aceasta a declarat: “Mi-am dorit dintotdeauna sa joc alaturi de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferati. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate ca nu este unul foarte complex. Este prima mea experienta intr-un film american si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Stiu ca ma asteapta un drum lung si greu aici, insa am determinarea, curajul si ambitia de a munci pentru a ajunge acolo unde doresc. Ma bucur foarte mult ca Adrien a acceptat invitatia mea de a veni in Romania pentru premiera, iar sprijinul lui inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur mult ca am reusit sa fac aceasta premiera si acasa, la Bucuresti

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar in 2003 pentru rolul din “Pianistul”, are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, si distinctii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

“Bullet Head. Capcana mortala” reprezinta debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in productii de succes in industria cinematografica italiana, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei “Bullet Head. Capcana mortala”. Pelicula este regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films.

Partenerii evenimentului de la Bucuresti au fost Obsentum, BRD si Evian. Evenimentul a fost organizat de YOLO Media si Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 si Cinema City.

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala” este distribuit de Ro Image 2000 si va putea fi urmarit in toate cinematografele din Romania incepand cu data de 5 ianuarie 2018.

Vizionare trailer Bullet Head:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail