Televiziune

Un nou post de televiziune cu filme: Epic Drama se pregateste de lansare

epic dramaViasat World va lansa un nou post TV: Epic Drama

Noul brand din portofoliul companiei, Epic Drama, va oferi peste 600 de ore de continut selectat dintre cele mai bune seriale dramatice la nivel mondial, avand in rolurile principale cele mai cunoscute nume din televiziune.

Televiziunea va fi lansata in teritorii cheie, inclusiv Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia si Ucraina, in data de 14 decembrie.

Epic Drama: un post TV dedicat filmelor de epoca

Dedicat celor mai bune seriale dramatice de epoca din lume, Epic Drama va completa portofoliul de canale si SVOD al Viasat World, care include 27 de canale pay-TV in peste 50 de teritorii, alaturi de oferta non-lineara in multe dintre piete.

Programat pentru lansare in data de 14 decembrie 2017, Epic Drama va oferi peste 600 de ore de continut HD, alcatuit din productii de top, care acopera majoritatea genurilor dramatice.

Irina Gofman, CEO & Presedinte Viasat World a declarat: “Suntem incantati sa lansam Epic Drama, un nou canal puternic si generos, dedicat in totalitate productiilor dramatice de cea mai buna calitate, cu bugete pe masura, un canal care are la baza povesti captivante. Statutul nostru unic, in calitate de grup independent de televiziune, ne ofera posibilitatea de a asculta cu atentie partenerii si telespectatorii, de a intelege ceea ce cauta si de a raspunde rapid nevoilor acestora. Ne folosim de experienta acumulata in difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsa pe care am identificat-o pe piata de televiziune – lipsa unui canal care sa transmita 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un continut disponibil si la cerere.”

Fanii serialelor dramatice vor avea acces la cele mai apreciate si fascinante productii dintr-o varietate de genuri: crime si mister, adaptari literare, seriale politice, istorice, de razboi, actiune, aventura sau fantastice. Continutul este alcatuit din cele mai bune titluri produse in Marea Britanie, SUA, Spania, Franta, Italia, Australia si Canada.

Epic Drama aduce la viata povesti pline de emotie si inspiratie, povesti de iubire, tradare, pasiune si pierdere. Majoritatea continutului difuzat in prime-time este produs in ultimii trei ani si este difuzat in exclusivitate in proportie de 70% in teritorii, astfel incat telespectatorii se pot bucura de cele mai noi productii dramatice 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Loading...

Vezi si...

1 Comment

  1. Constanta 20 octombrie 2017 at 22:46 -  Răspunde

    Multumesc pentru răspuns,astept cu nerăbdare noi informații !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.