Festivaluri de film, Stiri

Dracula Film Festival a pregatit doua proiectii speciale: “Annabelle” si “Northmen: Saga Vikingilor”

“Dracula Povestea nespusa/ “Dracula Untold” este probabil cel mai asteptat film al proiectiilor de la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival. In perioada 1-5 octombrie sunt insa rezervate multe filme cinefililor.

  • Annabelle

Thrillerul “The Conjuring” primeste un prequel- “Annabelle”. Filmul horror ii aduce impreuna pe regizorul si pe producatorii originalului,  James Wan, fiind de data asta producator, iar fostul directorul de imagine ia locul regizorului. Pelicula horror supranaturala “Annabelle” spune povestea unei familii obisnuite care incepe sa fie bantuita de fenomene inexplicabile. John Form crede ca a gasit cadoul perfect pentru sotia sa, colectionara de papusi. Insa atunica cand casa lor este brusc asediata de un cult satanic care ataca familia, acestia lasa in urma ceva infiorator, aducand la viata o entitate malefica in papusa Annabelle.

“Annabelle” este prezentat in avanpremieră in Romania prin amabilitatea Freeman Entertainment si va fi lansat oficial in cinematografe pe 17 octombrie.

Trailer aici

15871696_1

Northmen – A Viking Saga/ Saga Vikingilor

“Saga Vikingilor”, coproductie Elvetia-Germania, inchide festivalul de film Dracula. In rolurile principale ii veti recunoaste pe Johan Hegg, australianul Ryan Kwanten (“True Blood”), Darrell D’Silva, Ed Skrein, Anatole Taubman si Charlie Murphy (Philomena), singura prezenta feminina. Turnat in Africa de Sud, filmul relateaza povestea unui grup de vikingi care esueaza, dupa o furtuna necrutatoare, pe un teren ostil. Obligati sa supravietuiasca intr-un teritoriu necunoscut, lupta cu inamici necrutatori.

Daca va place productia asta, puteti opta ulterior si pentru viozonarea “The 13th Warrior”/”Al treisprezecelea razboinic, cu Antonio Banderas in rilul principal,

“Saga Vikingilor” este prezentat in avanpremiera in Romania, prin amabilitatea Ro Image 2000 si Prorom si va fi lansat oficial in cinematografe pe 14 noiembrie 2014.

Trailer subtitrat aici.

Dracula Film: Horror and Fantasy Festival, aflat la a doua editie, are loc anual in luna octombrie în Brasov, este organizat de Asociatia Culturala Fanzin si prezentat de Viasat History. Proiectile Dracula Film: Horror and Fantasy Festival vor avea loc la Teatrul Sica Alexandrescu si Cinemateca Patria.

Cineamator.ro este partener media si sustine aceasta desfasurare cinematografica.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail