Lansari filme, Stiri

„Love by Design”: Comedie romantica filmata in Romania vine la cinema

Love by Design_Teaser Poster Comedia romantica „Love by Design”,  coproductie romano-americana, filmata in Romania, intra in cinematografe din 31 octombrie.

Regizorul  Michael Damian o ghideaza pe Giulia Nahmany, aici aflata la prima experienta cu camera de filmat, in calitate de actrita. Turnat aproape in totalitate in Romania, atat in capitala Bucuresti (veti recunoaste Palatul Bragadiru si Teatrul Bulandra), cat si in centrul Transilvania, filmul te plimba pe strazi si locuri cunoscute. Veti redescoperi locuri din inima Sighisoarei, Saschiz si Biertan.

Damian, regizorul, declara despre Romania: „Sa am sansa extraordinara sa filmez in satele si orasele uimitoare din munţti Transilvaniei a fost un vis si o experienta memorabila.

In ceea ce o priveste pe Giulia Nahmany, aceasta este de parere ca: „As spune ca filmul poate fi un adevarat ambasador pentru destinatiile turistice din tara noastra”.

Comedia romantica ne face cunostinta cu Danielle Luca (Giulia Nahmany), o tanara de succes si de cariera, care isi vede viata ruinata atunci cand este concediata. Sefa sa, redactorul sef al unei reviste faimoase din New York, Vivien Thompson (Jane Seymour), o da afara din postul de fashion editor si, fara niciun fel de perspectiva, Danielle revine in locurile natale si spera sa se regaseasca. Pe planurile mioritice descopera simplitatea lucrurilor marunte si … dragostea.

Filmul „Love by Design / Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film România si va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.