Stiri, Televiziune

Diva: recomandari program de Paste

Program special DIVA pentru perioada 13-20 aprilie: recomandari la TV

DIVA va difuza un program special pentru serile petrecute acasă

Marți, 13 aprilie, de la 21:00 pe Diva, ne întâlnim cu Dr. Meredith Grey, în două episoade în premieră la DIVA, din sezonul 13 al serialului de succes Anatomia lui Grey. Noile episoade aduc în prim plan victimele unui accident rutier, efortul lui Meredith de a păstra o relație strict profesională cu Riggs, resemnarea lui Alex față de activitatea desfășurată în clinică și conflictul dintre Alex și Andrew, care o prinde pe Arizona la mijloc.

Joi, 16 aprilie, de la ora 21:00, DIVA transmite în premieră în România, un episod din serialul Medicul legist. În noul episod, doctorița Jenny Cooper și colegul ei Donovan trebuie să investigheze moartea unui tehnician de laborator. Problema apare când Jenny manifestă prea mult interes față de laborator și pune în pericol investigația.

Program filme Diva de Paste 2020

De vineri, 17 aprilie, până luni, 20 aprilie, DIVA a programat câte două, de la 21:00. Programul special include următoarele titluri:

  • Școala de rock (School of Rock) cu Jack Black (17 aprilie), Gemenii (Twins) cu Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito (17 aprilie),
  • Forrest Gump cu Tom Hanks (18 aprilie), Johnny English  … se întoarce! (Johnny English Reborn) cu Roan Atkinson (18 aprilie),
  • Doar tu şi eu. Al treilea e în plus (You, Me and Dupree) cu Kate Hudson, Owen Wilson și Matt Dillon (19 aprlie)
  • Polițist de grădiniță (Kindergarten Cop) cu Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito (20 aprilie).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail