Stiri, Televiziune

Covid 19: One World: Together at Home – eveniment de strangere de fonduri difuzat de E!

In contextul Coronavirus E! va difuza evenimentul One World: Together at Home ocazie cu care Organizatia Mondiala a Sanatatii, Global Citizen si multe vedete se reunesc si fac eforturi comune pentru a lupta impotriva raspandirii Covid-19

Duminica, 19 aprilie, la ora 20:00, E! va difuza One World: Together At Home, un eveniment special ce sustine generarea de fonduri pentru a combate afectinuea COVID-19. Global Citizen si Organizatia Mondiala a Sanatatii se unesc intr-un eveniment alaturi de cele mai mari vedete ale lumii.

Programul One World: Together at Home este urmarea fenomenului digital cu acelasi nume, initiativa ce aplauda eforturile personalului medical si sustine Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) in lupta pentru combaterea pandemiei.

La acest eveniment organizat de Lady Gaga vor lua parte Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong din Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris si Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan si Stevie Wonder.

Programul de doua ore este gazduit de trei cunoscuti prezentatori ai show-urilor de noapte: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel si Stephen Colbert. Cei mai mari artisti ai lumii se angajeaza sa doneze pentru Fondul de Solidaritate din cadrul OMS.

Transmisiunea va ridica moralul publicului cu aparitiile vedetelor din arta, sport si comedie, ce vor interpreta roluri menite sa educe si sa informeze publicul cu privire la metodele de preventie si riscurile afectiunii COVID-19. In cadrul programului vor fi prezentate interviuri cu expertii OMS, dar si situatii intalnite de personalul medical aflat in prima linie, in toata lumea, curajul si sacrificiul lui fiind un evidentiate in aceste momente.

Dupa transmiterea live programata pe 18 aprilie, One World: Together at Home este difuzat de E! duminica, 19 aprilie, de la 20:00.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail