Noutati din lumea filmului, Stiri

Despre transformarea lui Jesse Eisenberg pentru rolul din„American Ultra: Agent Descoperit”

Cum s-a transformat Jesse Eisenberg in Mike Howell din filmul „American Ultra: Agent Descoperit”

Filmul „American Ultra: Agent Descoperit” aduce in prim plan povestea fascinanta a lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, care este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare.

Liman, West Virginia, este orasul natal, fictiv, al lui Mike Howell (Jesse Eisenberg) si al lui Phoebe Larson (Kristen Stewart), in filmul American Ultra. „Liman este cat se poate de izolat”, spune Anthony Bregman, producatorul filmului. „Nu este chiar orasul in care ti-ai dori sa traiesti – este genul de oras in care ramai blocat. Am filmat pana la urma chiar langa New Orleans”.

Scenograful Richard Bridgland a transformat Louisiana rurala intr-un oras mic din West Virginia folosind o paleta de rosu si alte culori calde, primitoare, in contrast cu tonurile reci ale sediului CIA.  „Gasirea unor locatii in New Orleans care sa se potriveasca cu zona industriala din West Virginia a fost o provocare. Alegerile au fost foarte limitate”.

Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat realizatorii filmului a fost sa creeze actiunea exploziva asa cum si-au dorit-o regizorul si scenaristul: „Ne-am autodepasit pentru a realiza aceasta poveste intr-un timp atat de scurt, 43 de zile de filmare. S-a simtit ca si cum am filmat cate o scena de actiune in fiecare zi”, spune Anthony Bregman, producatorul filmului.

BL5U6429.CR2

Renumitul coordonator de cascadorii Robert Alonzo a scos ce este mai bun din fiecare actor. „Scopul pe care si l-a propus cu American Ultra: Agent Descoperit este de neegalat”, spune David Alpert, producatorul filmului. „Am ciocnit masini si le-am dat foc.  S-au intamplat multe lucruri traznite”.

Singura directiva pe care Regizorul Nima Nourizadeh i-a dat-o lui Alonzo a fost ca acesta sa se asigure ca publicul va crede ca Eisenberg este capabil sa faca fata actiunii.  „Nu am vrut niciun fel de kung fu sau lovituri nebunesti”, a spus regizorul. „Mike ar putea fi un erou de actiune unic in lume pentru ca nu foloseste niciun fel de arma” continua acesta. „El nu poarta arme sau cutite. Cand le foloseste o face ca urmare a dezarmarii cuiva care l-a atacat”. Sub tutela lui Alonzo, Eisenberg apare ca un erou putin probabil, dupa cum spune Bregman. „Sa privesc transformarea lui Jesse dintr-un tip “fumat” intr-un luptator profesionist, a fost uimitoare”.

Insusi Eisenberg a ramas surprins de ceea ce a fost capabil sa realizeze cu personajul sau din „American Ultra: Agent Descoperit”. „Alonzo ne-a instruit astfel incat sa putem face tot ceea ce personajele noastre pot face”, declara actorul.  „In primele zile de repetitii, am invatat miscari pe care stiam ca nu le vom face in film, ceea ce a fost un pic frustrant. Abia in a doua saptamana am realizat ca acest lucru ne-a permis sa ne miscam mult mai repede”.

IH7A0417.CR2

Sinopsis

„American Ultra: Agent descoperit” este o comedie de actiune dinamica, care spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, a carui viata cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieste, este intoarsa pe dos pe neasteptate. Fara sa stie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare. Intr-o fractiune de secunda, cand trecutul sau secret se intoarce sa-l bantuie, Mike este aruncat in mijlocul unei operatiuni guvernamentale mortale si este fortat sa-si scoata la iveala eroul de actiune interior, pentru a supravietui.

Filmul „American Ultra: Agent descoperit” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 25 septembrie 2015.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail