Noutati din lumea filmului, Stiri

Cunoaste personajele noului serial ‘The Night Manager’ – din 22 februarie la AMC

Serialul ‘The Night Manager’ are premiera la AMC Romania, din 22 februarie, de la ora 22:00

Tom Hiddleston in rolul lui Jonathan Pine

Jonathan Pine este un fost soldat, care a luptat in Irak, iar acum traieste retras ca paznic de noapte al unui hotel. Constiinta unui om care s-a auto-exilat, a unui introvertit, a unei persoane care se fereste de incurcaturi, este perforata atunci cand dezvaluie documente confidentiale care i s-au incredintat de catre un oaspete din hotel, ce sfarseste cu moartea acestuia. Ceea ce incepe ca o cautare a ispasirii, sfarseste ca o cautare a propriului sau suflet, atunci cand intra in sanctuarul interior al lui Richard Roper si patrunde in cotloanele umbrite al lumii acestuia.

tumblr_o1y07aPFh11spgwzwo1_1280

Hugh Laurie in rolul lui Richard Roper

Richard Roper este bine-crescut, foarte educat, are gratie si sarm. Dar in spatele mastii de om de afaceri miliardar, intreprinzator, fliantrop, gentleman, zace un Mefisto. Cel mai rau om din lume si-a construit un imperiu pe schimbul de vieti omenesti; vanzand arme celui care liciteaza cel mai mare pret si cumparand ce suflete reuseste pe aceasta cale. Cand Pine ii salveaza unicul fiu – dragostea pentru acesta fiind singura slabiciune a lui Roper – Roper il primeste in familia sa. Ceea ce se dovedeste a fi un dezastru.

tnm-dw-0615-117-copy_6yjv

 in rolul Angelei Burr

Dintr-un birou ponosit din Londra de pe strada Victoria, Burr conduce modesta agentie de aplicare a legii – in centrul careia este o cruciada ascunsa de a-l dobori pe Richard Roper, pentru Burr fiind intruchiparea a tot ce-i rau in piata de vanzare a armelor. In Pine ea descopera un aliat, desi a-l trimite pe el in lupta, va genera o lupta a integritatii sale pe masura ce descopera ca exista inamici mai aproape de casa care sunt gata sa devieze cursul justitiei.

tumblr_o1xbokaXiT1ugo54no2_1280

Elizabeth Debicki in rolul Jedei Marshall

Jed Marshall se ascunde de viata, iar in acest moment locul ei de siguranta este in curtea lui Richard Roper. Afectiunea lui este un anestezic puternic, insa cand Pine intra in viata lor, efectele sale incep sa dispara si se trezeste cu monstrii in jurul sau stiind ca nu se mai poate ascunde mult timp.

tumblr_o1xbokaXiT1ugo54no6_1280

 in rolul Maiorului Corkoran

Maiorul Lance Corkoran, Corky, este mana dreapta a lui Roper. Inteligenta taioasa si exuberanta lui Corky i-au scapat de niste probleme in trecut, el este cu inversunare loial capitanului sau si lui Jed. Este cunoscut pentru cinismul sau, nu-l crede deloc pe Pine – si nu se va opri cu interogarile sinistre pana cand acesta nu va fi demascat.

tumblr_o1mikaWQFa1taasxuo2_r1_1280

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail