Concurs

Concurs: castiga bilete la animatia „Tinerii titani” (incheiat)

Concurs bilete cinema: castiga doua bilete la animatia „Tinerii Titani”

Din 17 august Vertical Entertainment te invita sa vezi ce se intampla atunci cand „Tinerii Titani” ajung pe marele ecran – mai ales cand o fac pe picior mare! De aceasta data ii regasim pe simpaticii nostri eroi in prima lor aventura fresh, inteligenta si pe placul tuturor iubitorilor de filme cu supereroi, care va lua cu asalt cinematografele in premiera, din 17 august, productie distribuita de Vertical Entertainment.

Se pare ca mai toti super eroii, mai putin titanii, au cate un film numai al lor care sa le prezinte faptele eroice pe marile ecrane. Asa ca Robin e hotarat acum sa schimbe lucrurile si sa se asigure ca nu va mai fi vazut niciodata ca un ajutor de supererou, ci ca un star adevarat.

Atunci cand planeta este amenintata de un malefic personaj si prietenia tinerilor titani este pusa la grea incercare de nevoia de celebritate, va fi momentul in care vom afla daca sunt sau nu niste veritabili supereroi.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la animatia cu supereroi”Tinerii Titani”.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs

Intrebarea este: Acest Baiat Minune caruia ii cam place sa faca pe seful a vrut intotdeauna sa fie in lumina reflectoarelor si s-a suparat tare cand a aflat ca se fac filme despre toti super eroii si chiar si despre Alfred, loialul majordom al lui Batman. Care este numele sau?

 1. Cyborg
 2. Robin
 3. Flash

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur mesaj (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

ATENTIE: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestuia.

Castigatorii vor fi anuntati vineri, 24 august, prin email pentru a-mi trimite datele necesare validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Vizionare trailer Tinerii Titani – din 17 august distribuit de Vertical Entertainment

UPDATE: Concurs incheiat

Vezi si...

2 Comments

 1. Lazar Adrian 20 august 2018 at 12:56 -  Răspunde

  Robin, despre el este vorba!

 2. ANDREEA SIPOTEANU 23 august 2018 at 14:30 -  Răspunde

  Robin se numeste personajul.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.