Concurs

Concurs „The Boxtrolls”: doua invitatii duble la film (incheiat)

936full-the-boxtrolls-posterDin 31 cotombrie RoImage aduce pe marile ecrane o animatie originala, amuzanta si plina de momente energice, proiect in spatele caruia se afla regizorii Graham Annable, Anthony Stacchi, responsabili de proiecte ca „Antz”, „Paranorman”, „Coraline”.

BOXTROLI este o fabula comica amplasata intr-un oras cochet post-victorian ai carui locuitori sunt obsedati de avere, apartenenta la clasa superioara, dar si de cea mai putitoare dintre toate soiurile de branza. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oras salasluiesc niste monstri care se tarasc afara din canalizare numai noaptea pentru a le fura orasenilor tot ce au ei mai scump: copiii si branza. Sau cel putin asa spune legenda in care cred cu totii. In realitate, Boxtrolii sunt niste creaturi ale canalelor extrem de blande si de inofensive, un pic ciudate, din cauza ca poarta cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

Vocile din film sunt asigurate de Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Richard Ayoade, Nick Frost, Jared Harris, Tracy Morgan.

Heroes come in all shapes and sizes…even rectangles.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la animatia  „The Boxtrolls”. 

Invitatiile se vor ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului  in intervalul orar 10-16, de luni pana vineri si sunt valabile exclusiv la cinematograful Cinema City din cadrul Sun Plaza, in perioada 3-9 noiembrie.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este animatia pe care ati recomanda-o sa fie urmarita de Halloween?

Castigatorii vor fi contactati vineri, 31octombrie, prin email, urmand sa li se transmita adresa de unde poate ridica invitatia. Succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt GIRNEATA CRISTINA ANDREEA si ICHIM DORIN CRISTIAN. Participantii Dumitrache Alina si Flore Daniel nu au fonst inscrisi in tragerea la sorti pentru ca raspunsurile nu sunt eligibile, intru-cat nu s-a mentionat titlulul unei animtatii.

Vezi si...

15 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  As recomanda de Halloeen filmul”All Hallow’s Eye”,care ma tine mereu treaz ori de cate ori il revad,ma face sa intru in esenta sa,nu comteaza cat stau,ma prinde mult atmosfera creata

 2. Florin at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

 3. SMARANDACHE DANIELA at  -  Răspunde

  All Hallow’s Eye

 4. Girneata Cristina Andreea at  -  Răspunde

  Frankeweenie

 5. Happy Ady at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

 6. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  The Nightmare Before Christmas

 7. Dan Gaina at  -  Răspunde

  Scooby-Doo and the Goblin King

 8. stefania mocanu at  -  Răspunde

  Tim Burton’s Corpse Bride

 9. Cornel Ragea at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

 10. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

 11. Unguras Crina at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

 12. Radu Mircea at  -  Răspunde

  The Nightmare Before Christmas

 13. Radu Mircea at  -  Răspunde

  Filmul ales de mine este: The Nightmare Before Christmas

 14. Ichim Dorin Cristian at  -  Răspunde

  Hotel Transilvania

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.