Concurs

Concurs „Pixels: O aventura digitala”: doua invitatii la film (incheiat)

Pixels_romDin 24 iulie InterComFilm aduce pe marile ecrane un film in care miza este salvarea planetei. Si soarta intregii omeniri depinde de o adunatura de geek pasionati de jocuri video!

Cand erau copii, in anii 1980, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff si Eddie “The Fire Blaster” Plant au salvat lumea de mii de ori – in jocurile video de 25 de centi bucata. Acum, ei o vor face cu adevarat. In Pixels, atunci cand extraterestrii intergalactici descopera niste jocuri video clasice si le iau drept o declaratie de razboi, ei ataca Pamantul dupa modelul prezentat in chiar aceste jocuri. Acum, presedintele Cooper trebuie sa-si cheme in ajutor fostii prieteni din salile de jocuri pentru a salva lumea.

Filmul este regizat de Chris Columbus („Mrs. Doubtfire”, „Home Alone”, Stepmom”, „Nine Months, „Bicentennial Man”, „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, „Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief”) si ii are in rolurile principale pe  Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage.

It’s time to save the World

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la InterComFilm va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs

Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex din cadrul Bucuresti Mall, in perioada 27-30 iulie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete.

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul preferat cu Adam Sandler?

Castigatorii vor fi contactati sambata, 25 iulie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Asa cum mentionez la fiecare articol, nu se iau in considerare comentariile de pe facebook, dar de data asta am facut-o pentru ca am inteles au fost probleme la publicarea acestora. Castigatorii sunt Adrian Lazar si Miu Bogdan Mihai.

pixels castigatori

Vezi si...

8 Comments

 1. Budeanu Catalin Alexandru at  -  Răspunde

  Filmul meu preferat cu Adam Sandler este ” The Longest Yard ” .

 2. Badea Alexandra Viorica at  -  Răspunde

  Filmul meu preferat cu Adam Sandler este Click.

 3. George Silviu at  -  Răspunde

  Filmul meu preferat cu Adam Sandler este Click

 4. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  The Cobbler – O zi în pantofii altcuiva

 5. Miu Bogdan Mihai at  -  Răspunde

  Blended – Din greşeală împreună

 6. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  O zi in pantofii altcuiva

 7. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  Imi cer scuze pentru cele doua comentarii, am mai comentat inca o data deoarece nu imi mai aparea primul raspuns.

 8. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Zoolander este filmul meu preferat cu acest actor. Comentez aici pt ca nu am cont de facebook.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail