Concurs

Concurs „Mockingjay: Part 1″/ „Jocurile Foamei: Revolta- Partea I”: o invitatie dubla la film (incheiat)

imagine-poster2-202x300CineForum, distribuitorul oficial al celui de-al treilea film din seria „Jocurile Foamei” te invita din 28 noiembrie sa descoperi care sunt noile teste la care este supusa protagonista Katniss Everdeen. Pentru ca stiu ca esti nerabdator sa afli spre ce deznodamant se indreapta eroina care a aprins flacara revolutiei in districtele Panemului, iti ofer o invitiatie dubla la vizionarea celui mai nou film al francizei!

Filmul urmareste continuarea povestii lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, si devine un simbol al sperantelor populatiei din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului. De aceasta data, Kantiss va avea o surpriza legata de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care dupa ce a fost rapit la finalul filmului precedent va reaparea intr-o postura neasteptata.

Distributia filmului este completata de Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Jena Malone, Jeffrey Wright.

„The courage of one will change the world.”

Raspunde corect la intrebarile de concurs si ai sansa sa castigi invitatia dubla la drama „Mockingjay: Part 1″/ „Jocurile Foamei: Revolta- Partea I”.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga invitatia dubla, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la CineForum va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
  • Trimite un e-mail cu raspunsurile la cele cinci intrebari conform informatiilor din carti, nu din filme la angela@cineamator.ro (atentie! nu se vor valida raspunsurile lasate aici!) si imediat dupa aceea iti voi trimite o confirmare de primire, daca raspunsurile sunt valide si intri automat in tragerea la sorti din 10 decembrie. Intrebarile sunt:

De la cine primeste brosa Katniss Everdeen?

– Ce se intampla cu tributurile care erau omorate in arena, dupa ce li se luau cadavrele?

– Care este cerinta lui Katniss privind soarta presedintelui Snow, atunci cand face cereri presedintei Coin?

– Ce ii arata lui Katniss, Plutarch Heavensbee, atunci cand danseaza la sediul presedintelui?

– Ce remarca Katniss la presedintele Snow atunci cand ii face vizita acasa?

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza in Bucuresti si la cinematografele din tara (lista aici ), in perioada 15-18 decembrie, de luni pana joi, conform programului intern.  Concursul se incheie pe data de 10 decembrie, cand voi anunta si castigatorul sau castigatoarea. 

„May the odds be ever in your favor!”

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Ecaterina Moldoveanu.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail