Concurs

Concurs “Love Building”: doua invitatii la film (incheiat)

Love_Building_1366385834_2013Din 13 septembrie MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane comedia romaneasca „Love Building”, o productie independenta, simpatica, cu gust dulce si amar, cu povesti reale care amuza, intristeaza, dar nu uita sa apropie spectatorul de ele.

Love Building este povestea unui experiment menit sa ghideze 14 cupluri sa isi “repare” relatia ajunsa intr-un moment critic. Participantii se cazeaza intr-o tabara, iar povestile lor de dragoste sunt resuscitate de trei traineri, ale caror drame se intersecteaza treptat cu cele ale celor pe care ar trebui sa ii repare. Reconstruirea (in cazul in care este posibila) povestilor de dragoste dintre participanti trece printr-o serie de teme si exerciții, date de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta. Cu umor, dar si cu o abordare destul de directa si chiar cruda pe alocuri asupra relatiilor de cuplu, tabara Love Building incearcă sa demonstreze ca se poate ajunge la “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Daca au trait impreuna, sau separat, asta este o alta discutie…

„Sper să le placă, că e un film de la care sper să pleci cu un zâmbet pe buze (amar sau nu, zâmbet sa fie).” Asta declara Iulia Rugina, regizorul filmului, intr-un interviu pe cinesseur. Productia este produsa de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, pe care ii veti putea urmari in cele trei roluri principale ale peliculei.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 •   Trebuie sa devii fan Anzhela Movies (https://www.facebook.com/AnzhelaMovies?fref=ts) prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteți trece la urmatoarea etapa din concurs.
 •  Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la “Love Building”.

love building concurs

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza si se pot ridica in termen de doua saptamani din momentul validarii castigatorilor. Castigatorii afisati pe blog pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea faptului ca informatiile se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

!!!! Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu !

Intrebarea este: Cum se numeste scoala de film fondata de Alexandru Papadopol, Dragos Bucur si Dorian Boguta ?

 1. Scoaladefilm.ro
 2. Invatasafiiactor.ro
 3. Actoriedefilm.ro

! Castigatorii vor fi contactati vineri 13 septembrie, prin email, urmand sa-mi trimita datele de contact pana duminica cel tarziu. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita. Premiul devine valabil din prima saptamana a intrarii filmului in cinematografe, respectiv de luni, 16 septembrie.

Va multumesc si va doresc mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Castigatorii alesi in baza random.org sunt Denisa Slabu si mirea narcisa. Asteptam confirmarile voastre pana duminica.

Castigatori

Vezi si...

22 Comments

 1. gabrielnan at  -  Răspunde

  actoriedefilm

 2. tudor daniel at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 3. dumitrache alina at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 4. dumitrachemadalina at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 5. dumitrache cristian at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 6. Gabriela at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 7. Andrei Rusu at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 8. xDeea at  -  Răspunde

  3. Actoriedefilm.ro

 9. iosif nigel at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 10. costin gina at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 11. nitu alexandru at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 12. Stoica Stefania Carmen at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 13. Andrei Mutuligă at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 14. Andreea T at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 15. stefan s at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 16. Denisa Slabu at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 17. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 18. Adriana Adriana M at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

 19. mirea narcisa at  -  Răspunde

  Actoriedefilm.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail