Concurs

Concurs „Insurgent”: doua invitatii duble la film (incheiat)

FIN11_Insurgent_Flip_1Sht_VFDin 20 martie InterComFilm aduce pe marile ecrane continuarea filmului de mare succes „Divergent”, unde vom urmari consecintele actiunilor eroilor din prima parte.

Ca si „Divergent”, seria „Divergent: Insurgent” este plasat intr-un Chicago al viitorului, in ruine si inconjurat de ziduri care-l izoleaza de restul lumii, in care supravietuitorii sunt organizati in cinci factiuni, in functie de abilitatile, temperamentul si preferintele lor personale.
Pentru ca spectatorii sa poata patrunda in profunzimile acestui univers aparte, realizatorii au creat decoruri mai sofisticate si costume mai detaliate decat in „Divergent”. Filmarile au avut loc, de data aceasta, in orasul Atlanta. In „Insurgent”, actiunea este mai dramatica, iar miza devine mult mai mare pentru Tris si Four. Ei trebuie sa gaseasca o cale de a o opri pe Jeanine, ai carei oameni ii vaneaza brutal pe Divergenti prin tot orasul.

Filmul este regizat de Robert Schwentke („Flightplan” (2005), „The Time Traveler’s Wife” (2009), „RED” (2010) si ii are in rolurile principale pe Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Miles Teller, Tony Goldwyn, Ansel Elgort, Maggie Q, Kate Winslet Octavia Spencer, Naomi Watts, Suki Waterhouse, Rosa Salazar, Daniel Dae Kim, Jonny Weston.

One Choice Can Destroy You

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la InterComFilm  va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Distribuie concursul pentru a afla cat mai multe persoane de oportunitatea de a castiga invitatii la film
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex din cadrul Bucuresti Mall, in perioada 23 – 26 martie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este scena preferata din filmul „Divergent” si de ce?

Castigatorii vor fi contactati vineri, 20 martie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Aurora Marin si Nistor Razvan.

castigatori insurgent

Vezi si...

21 Comments

 1. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Scena preferata este aceea in care actita principala se afla in bolul plin cu apa si reuseste sa scape de acolo. Asa a demonstrat ca orice temere poate fi eliminata prin puterea gandului.

 2. Serban Florin Ionut at  -  Răspunde

  Isi tatueaza un stol de pasari care reprezinta famili ei.

 3. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  La initiere isi alege factiunea „Neinfricarea”.

 4. Carmen Dascalu at  -  Răspunde

  Cand Tris il reasigura pe Four ca e totul in regula si ca-l iubeste ca sa-l faca sa se trezeasca din efectul serului, sa-si aminteasca cine e ea si sa n-o ucida …. si cand ii vin de hac Jeaninei 🙂

 5. Roxana Elena at  -  Răspunde

  Scena mea preferata din Divergent are loc atunci cand Tris il readuce la realitate pe Tobias prin puterea dragostei. Imi place pentru ca se pune accentul pe puterea emotiilor.

 6. Leonte Eugen at  -  Răspunde

  Scena mea preferata din Divergent e scena cand Tris foloseste tiroliana dupa concurs. Efectele, coloana sonora realizata de M83 si Shailene Woodley fac ca totul sa para perfect si melancolic.

 7. marin mihaela at  -  Răspunde

  cand afla ca este divergent .

 8. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Scena mea preferata este cand artista preferata iese de sub apa,si demonstreaza ca puterea gandului poate invinge temerea.Intru in esenta acestei scene,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma incarca emotional,si ma imbogateste accesibil si inepuizabil

 9. Lazar Anca at  -  Răspunde

  Faza in care se arunca de pe bloc, astfel invingandu-si frica.

 10. Madalina Vulpe at  -  Răspunde

  Scena preferata din „Divergent” este iesirea lui Four din efectul serului, fapt implinit de catre Tris prin dragostea sa puternica.

 11. Georgiana at  -  Răspunde

  Momentul in care Tris renunta la factiunea Abnegatia in favoarea factiunii Neinfricarea considerand ca acesteia ii apartine cu adevarat.

 12. Aurora Marin at  -  Răspunde

  Scena mea preferata e atunci cand Tris e supusa ultimului test si Four pare ca o va viola. Erq clar ca nu se putea intampla asta pentru ca ei incepusera sa aiba sentimente adevarate unul pentru celalalt 🙂

 13. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  Scena preferata este cea a caruselului.

 14. burlacu marius at  -  Răspunde

  Scena vand mama ei intrepretata de Ashley Judd se sacrifice pentru a-si salva fiica

 15. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  Scena preferata este cea in care Tris il impusca pe Eric. Imi place deoarece de la aparitia lui Eric speram „sa si-o ia pe coaja” :).

 16. Draghici Stefan at  -  Răspunde

  Scena mea preferata este cea in care Tris incearca pentru prima data tiroliana deoarece este o scena plina de adrenalina.

 17. Corina Elena at  -  Răspunde

  Cand Four sare in fata trenului care mergea cu viteza, deoarece cred ca s-a antrenat mult la scena asta.

 18. Barbu Ciprian Stefan at  -  Răspunde

  Scena preferata este accea in care personajul principal,Tris Prior face acel test pentru a afla carei categorii din societate i se va alatura.Atunci isi da seama prima oara ca ceva nu este in regula,afland ca nu poate fi incadrata la o singura categorie.

 19. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  Cand se bate Trish de fiecare data! e eroina mea!

 20. Dobrescu Diana at  -  Răspunde

  Saltul de pe cladire 🙂

 21. Nistor Razvan at  -  Răspunde

  Moartea mamei lui Tris, Natalie Prior, a fost o scena impresionanta pentru mine, pentru ca moartea acesteia este ceea ce o face pe Tris sa lupte in continuare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.