Concurs

[CONCURS] Castiga o invitatie dubla la spectacolul ‘Gigel’ de la Happy Cinema (incheiat)

Concurs  Happy Cinema – castiga o invitatie la un spectacol de comedie!

Pe 2 aprilie, ora 20:00, la Happy Cinema Bucuresti, are loc evenimentul „Gigel”.

Hohotele explozive de ras, muzica, dansul, emotia si bucuria sensului adanc imbracat in gluma desteapta sunt ingredientele acestui one-man show eveniment in care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiti actori ai generatiei actuale, vorbeste despre sine, despre noi si despre cateva dintre legendele care ne-au imbogatit viata in ultima jumatate de secol.

Suntem purtati cu nemasurat umor, multa autoironie si o surprinzatoare tandrete de la Michael Jackson la Pavaroti, de la Dan Spataru la Gheorghe Dinica, de la Demi Moore la doamna Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu si la multe alte nume mari ale scenei romanesti.

Totul se intampla simplu si adevarat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Sau, cine stie, poate nu chiar oricare. Productia este regizata de Vlad Zamfirescu.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Happy CInema Bucuresti  va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunzi printr-un comentariu la intrebarea de concurs.

!!! Invitatiile sunt valabile exclusiv la cinematograful Happy Cinema din Capitala (soseaua Progresului, nr. 151-171, in incinta Liberty Center), DOAR duminica, 2 aprilie, pentru show-ul de la ora 20:00.

Intrebarea este: De ce ai vrea sa urmaresti acest spectacol?

Castigatorii vor fi contactati sambata, 1 aprilie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE! Raspunsurile se trimit O SINGURA DATA, folosind o singura inscriere – prin platforma facebook sau completand formularul de mai jos! Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

UPDATE: Concursul s-a incheiat, Castigatorii sunt LUSCAN ROXANA si SIPOTEANU ANDREEA.

Vezi si...

5 Comments

 1. constantin mimi at  -  Răspunde

  Îmi place actorul si ar fi un mod p,acut de a petrece o duminica seara

 2. Savu Silviu Adrian at  -  Răspunde

  Deoarece am vizionat mai multe piese cu actorul Gheorghe Ifrim si nu am fost dezamagit niciodata.

 3. Luscan Roxana at  -  Răspunde

  Il urmaresc pe actorul Gheorghe Ifrim si in serialul „Las Fierbinti” si cred ca este o persoana foarte talentata.

 4. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Pentru ca trec printr-o perioada grea a vietii si simt nevoia sa ma relaxez. Sunt sigur ca Gheorghe Ifrim imi va aduce zambetul pe buze.

 5. Sipoteanu Andreea at  -  Răspunde

  Doresc sa fiu in sala la acea data si ora pentru ca va super show 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail