Concurs

Concurs „Get Hard”/ „Mare si tare”: doua invitatii duble la film (incheiat)

GH_70x100 afisR

Freeman Entertainment si CineAmator te invita la film! Din 27 martie, incepe scoala de puscarie. Pentru ca uneori e nevoie de o mana de ajutor sa devii Mare si Tare. Vino sa vezi o super comedie cu Will Ferrell si Kevin Hart: „Mare si Tare”, o productie Warner Bros. Pictures

Condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda, multimilionarul James King (Will Ferrell) are 30 de zile sa isi lase totul in ordine. Crescut in puf, pretios si emotiv, va fi prada sigura pentru smecherii din puscarie daca nu ia rapid lectii de durizare. Asa ca apeleaza la Darnell (Kevin Hart), singurul negru pe care il cunoaste, fiind convins ca e infractor. Departe de a fi gangster, Darnell nu a luat nici macar o amenda de circulatie.  Dar are mare nevoie de bani…

„Get Hard”/ „Mare si tare” este regizat de Etan Cohen, cunoscut pentru implicarea in proiectele „Idiocracy” (2006), „Madagascar: Escape 2 Africa” (2008), „Men in Black 3” (2012), „Tropic Thunder” (2008)

An education in incarceration

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni-duminica).

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In „Mare si Tare”, acest actor si comic de stand-up il interpreteaza pe Darnell, cel pe care il angajeaza personajul lui Will Ferrell sa il pregateasca pentru viata dura de dupa gratii. Este celebru pentru spectacolele de stand-up, dar si pentru rolurile din Grudge Match si Wedding Ringer. Care este numele lui? 

 1. Kevin Hart
 2. Eddie Murphy
 3. Chris Tucker

Castigatorii vor fi contactati sambata, 28 martie  prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

 UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Iancu Mihaela Madalina si Mitran Doinita Mihaela.

CASTIGATORI GET HARD

Vezi si...

24 Comments

 1. Draghici Stefan at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 2. Madalina Vulpe at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 3. Toader George at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 4. Dobrescu Diana at  -  Răspunde

  Kevin Hart 🙂

 5. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 6. Maria Bragadireanu at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 7. Flore Daniel at  -  Răspunde

  1.Kevin Hart

 8. Bogdan Istrate at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 9. Mitran Doinita Mihaela at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 10. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 11. Cercel Sorin at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 12. Cercel Madalina at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 13. Stefan Nicoleta-Silvia at  -  Răspunde

  1.Kevin Hart

 14. Alexandra Munteanu at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 15. Ene Sofia Raluca at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 16. Lidia Curuliuc at  -  Răspunde

  1. Kevin Hart

 17. Iancu Madalina Mihaela at  -  Răspunde

  kevin hart

 18. Valentina Paduraru at  -  Răspunde

  Kevin Hart

 19. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  kevin hart

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail