Concurs

Concurs „Fading Gigolo”: o invitatie dubla la film (incheiat)

fading-gigolo-177238lDin 2 mai RoImage aduce pe marile ecrane o comedie dedicata unui june modern, deghizat intr-un Don Juan cu texte bine invatate!

Scris si regizat de John Turturro (Do the Right Thing (1989), Miller’s Crossing (1990), Barton Fink (1991), Quiz Show (1994), The Big Lebowski (1998), O Brother, Where Art Thou? (2000) si seria Transformers) care are si rolul principal in pelicula, filmul este o satira eleganta la adresa societatii, ironizand (in aparenta) tiparele unor personaje reprezentative ale unei clase.

Distributia filmului este completata de Woody AllenSharon Stone,  Sofia Vergara, Vanessa Paradis si Liev Schreiber.

„Fading Gigolo” prezinta povestea lui Fioravante care, incurajat de Murray, decide sa devina un Don Juan ale carui servicii sa fie platite. Cu alte cuvinte, un gigolo de ocazie. Acelasi prieten Murray este intermediarul sau mai degraba pestele sau, dar planurile lor se incurca in curand, atunci cand dragostea si banii isi dovedesc insemnatatea si diferenta.

Despre acest filme au scris prietenii de prin blogosfera: Flavius si Gabriela, Ioana Raluca PopescuRazvan NistorEmil CalinescuCristina ZahariaRaluca Uluiteanu. Si … verificati ca unii dintre ei organizeaza si concursuri cu invitatii la acelasi film.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga o invitatie dubla, trebuie sa urmezi pasii
de mai jos:

gallery1

 

  • Trebuie sa devii fan AnzhelaMovies  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga o invitatie dubla la comedia „Fading Gigolo”

Invitatia este valabila exclusiv la cinematograful Cinema City din cadrul Sun Plaza, in perioada 05-11 mai, conform programului intern al cinematografului.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: De ce ai vrea sa vezi filmul „Fading Gigolo”?

Castigatorul va fi contactat duminia, pe 4 mai, prin email, urmand sa stabilim unde ne vom intalni a doua zi pentru inmanarea invitatiei. Succes!

UPDATE. Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Ana Munteanu.

castigatori

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail