Concurs

Concurs “Dead Man Down”: doua invitatii la film (incheiat)

dead man down 2Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de baza ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York si cel din cauza caruia si-a pierdut familia.

Atunci cand primeste sarcina de a-l gasi pe cel care ii ameninta seful, Victor o cunoaste pe Beatrice (Noomi Rapace), inca una din victimele lui Alphonse. Intai prin seductie si apoi prin santaj, Beatrice il convinge pe Victor sa o ajute sa se razbune pe omul care i-a provocat suferinta, oferindu-i astfel si lui sansa de a razbuna moartea sotiei si fiicei sale

Uniti de aceeasi dorinta, cei doi pun la cale un plan pe masura inamicului lor. Toti cei implicati risca sa fie eliminati.

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 2 invitatii duble la ”Gustul razbunarii”, un thriller puternic cu nume grele in spatele afisului.

Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex in intervalul 22- 25 aprilie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a  cinematografului.

 • Intrebarea este: Cine interpreteaza personajul lui Victor in filmul „Dead Man Down” ?

1. Colin Firth

2. Colin Hanks

3. Colin Farrell

Din 19 aprilie Hollywood Multiplex Operations iti aduce pe marile ecrane “Dead Man Down”, o desfasurare de actiune si o razbunare taioasa.

Castigatorul va fi contactat prin mail, duminca 21 aprilie, data la care se incheie concursul, urmand sa-mi trimita datele de contact pana luni dupa amiaza, cel tarziu. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita. Succes!

UPDATE: Castigatorii sunt BGS si C.A.T.A. Acestia au fost alesi in baza random.org. Asteptam confirmarile!

CASTIGATORI

Vezi si...

11 Comments

 1. dumitrache alina at  -  Răspunde

  COLIN FARRELL

 2. Nea Mustatza at  -  Răspunde

  Colin Farrell

 3. Emil Calinescu at  -  Răspunde

  Nu intru in concurs, vreau doar sa incurajez concurentii: este un film bun, merita vazut 🙂

  Salutari patroanei acestui blog si bafta tuturor la concurs 🙂

 4. George at  -  Răspunde

  Salut imi place blogul tau, vreau sa stiu daca te intereseaza un schimb de linkuri cu http://www.dvg-original.com , eu te-am adaugat deja.Astept raspunsul tau, Multumesc frumos.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail