Concurs

Concurs „Automata”: doua invitatii duble la film (incheiat)

download (1)Din 24 octombrie InterComFilm aduce pe marile ecrane un film SF coplesitor cu o viziune inspaimantatoare, regizat de spaniolul Gabe Ibanez („Hierro”, „Maquina”)

In viitor, suprafata Pamantului a devenit radioactiva, omorand milioane de oameni. Supravietuitorii au construit roboti, numiti Automatas, pentru a-i ajuta sa reconstruiasca ce poate fi recuperat din mediile distruse. Cele doua principii dupa care masinariile functioneasa sunt simple: sa conserve viata umana si sa se repare singuri, atunci cand este nevoie. Jacq Vaucan este un agent de asiguri al unei corporatii ce conduce astfel de misiuni si investigheaza cazurile cand robotii au violat protocolul stabilit si au atentat la viata umana. Descoperirile facute de acesta il vor speria, il vor pune viata in pericol si ameninta specia oamenilor cu disparitia.

Distributia este completata de  Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sørensen, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Javier Bardem.

Your time is coming to an end. Ours is now beginning.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la InterComFilm va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la drama „Automata”. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul preferat cu inteligenta artificala sau cu roboti?

Invitatiile sunt valabile exclusiv in perioada 27-30 octombrie in cadrul cinematografului Hollywood Mutiplex din Mall Vitan, conform programului intern. Castigatorii vor fi contactati sambata, 25 octombrie, prin email, urmand sa-mi trimita datele necesare validarii. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat in email, invitatia va fi redistribuita.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt MIRELA CHIUARIU si NASTASE GHEORGHE RAZVAN.

automata

Vezi si...

10 Comments

 1. smarandache daniela at  -  Răspunde

  Transformers: Dark of the Moon

 2. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  Terminator

 3. Flore Daniel at  -  Răspunde

  un fillm despre inteligenta artificiala este pelicula”Her”,un fillm captivant care ne duce in lumea robotilor,ne fce sa intram in lumea lor,uitam sa iesim,ne prinde mult atmosfera creata.Ne simtim incrcati cu energie pozitiva la tot pasul,ne imbogatim imaginatia accesibil si inepuizabil

 4. mirela chiuariu at  -  Răspunde

  Transformers: Dark of the Moon

 5. aurel chiuariu at  -  Răspunde

  Terminator

 6. Ionescu Mihaela at  -  Răspunde

  Terminator

 7. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  Real Steel

 8. Corina Tanasie at  -  Răspunde

  Terminator

 9. Popa Cristian at  -  Răspunde

  Termnator.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.