Noutati din lumea filmului, Stiri

Cinema City deschide cinematograf 4DX in Constanta

Cinema City Romania deschide la Constanta cel de-al 19-lea multiplex: 
Noua sala 4DX din City Park Mall devine cea mai tare atractie de pe litoral

 Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a deschis azi oficial cel de-al 19-lea multiplex al companiei, in City Park Mall Constanta, in urma unei investitii totale de 6,5 milioane euro.

Acest cinematograf inoveaza piata locala inaugurand a doua sala 4DX din Romania, cea de-a treia sala 4DX fiind planificata pentru deschidere in Timisoara, in urmatoarele luni. Cinematograful din City Park Mall Constanta este dotat cu cea mai moderna tehnologie, ridicandu-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.
4DX este considerat la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica.

Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi. Noua sala 4DX beneficiaza de scaune high-tech mobile si efecte speciale ce includ vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, apa, ploaie si mirosuri, disponibile atat pentru filmele 2D cat si pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, dand nastere unei experiente cinematografe memorabile.

3f8232f9ffd466b840808840811bd5b0

Deschis ca urmare a succesului inregistrat de sala 4DX din Mega Mall Bucuresti, noul multiplex din Constanta marcheaza totodata strategia de extindere agresiva a Cinema City in intreaga tara. Cinematograful din Constanta dispune de 10 sali, complet digitalizate, una dintre ele fiind sala 4DX, cu 144 de locuri, dintr-un total de 1.687.  Prin lansarea multiplexului din City Park Mall Constanta, ce include a doua sala 4DX din Romania, Cinema City isi subliniaza pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologie. In urmatoarea perioada, compania va mai deschide multiplexuri in Deva, Turnu-Severin, Suceava si Timisoara.

Zilele acestea, in sala 4DX ruleaza filmul Misiune imposibila. Natiunea secreta”. Cinematograful va fi deschis pentru public incepand cu 31 iulie.

  • Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX sunt 29 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00 si 31 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 30,5 lei, iar dupa aceasta ora este de 32,5 lei.
  • Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 31 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, si 33 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 35 lei, iar dupa aceasta ora pretul este 37 lei. Aceste preturi nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii ii pot pastra si refolosi fara limita. Ochelarii 3D costa 3 lei.
  • Preturile reduse pentru copii, studenti si pensionari, valabile numai in timpul saptamanii, sunt: 27 lei pentru filmele 2D si 30 lei pentru filmele 3D, inainte de ora 17.00 Dupa ora 17.00, preturile sunt: 27 lei pentru filmele 2D si 32 lei pentru filmele 3D.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi gasite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Blockbusterul ce urmeaza a fi difuzat in sala 4DX din City Park Mall Constanta este: “Agentul de la U.N.C.L.E.”

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail