Noutati din lumea filmului, Stiri

“Misiune: Imposibila. Natiunea secreta” se vede in 4DX

“Misiune: Imposibila. Natiunea secreta”, poate fi vizionat din 31 iulie in salile Cinema City 4DX, in Bucuresti si Constanta

Popularitatea lui Tom Cruise, cascadoriile spectaculoase si reteta impecabila a seriei vor face cu siguranta din „Misiune: Imposibila. Natiunea secreta” filmul cu cele mai mari incasari ale verii. Iar efectele speciale de care se vor bucura spectatorii in salile 4DX ale Cinema City (Mega Mall Bucuresti si City Park Mall Constanta) sunt absolut uluitoare.

Agentia IMF ajunge sa fie amenintata de catre Sindicat, o retea de agenti foarte instruiti si foarte periculosi, care ucid pe oricine li se ordona in schimbul unor sume de bani exorbitante. Abandonat de IMF, Ethan Hunt (Tom Cruise) isi alcatuieste propria echipa si isi uneste fortele cu controversata agenta britanica Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), pentru a pleca in cea mai dificila misiune de pana acum.
Pentru a cincea oara in viata, Tom Cruise devine mult-iubitul agent Ethan Hunt, cel mai important atu al acestei serii de succes. Secventele dramatice de actiune sunt interpretate chiar de el insusi, iar combinatia cu efectele speciale 4DX atent regizate are ca scop cresterea tensiunii inca de la inceputul filmului, asa cum se cuvine in cazul unei pelicule ce poarta amprenta clasica a vechii scoli de spionaj. Spectatorii vor trai o experienta captivanta, ce le va taia rasuflarea.

mission-impossible-rogue-nation-motorcycle-explosion_1920.0-e1433808025568

De exemplu, atunci cand eroul se leagana pe aripa unui avion care decoleaza, scaunele din sala se misca puternic in diferite directii, iar la miscarea lor se adauga rafale puternice de vant, care confera audientei o senzatie realista a vitezei si intensitatii scenei din film. Mai mult, tema muzicala a peliculei, tema ce se regaseste in intreaga serie, e usor de recunoscut datorita batailor de toba, iar acum acestea sunt asociate cu vibratiile scaunelor, pentru a amplifica tensiunea.

Mission-Impossible-still

O alta secventa in care spectatorii se vor simti in mijlocul filmului este cea in care Tom Cruise sare intr-un tanc cu apa, pentru a sparge o baza de date. Cand agentul sare, scaunele se vor misca dramatic in jos, pentru a simula caderea. Iar in momentul in care incercarea agentului de a-si indeplini misiunea va esua, el fiind inecat, scaunele vor fi complet sincronizate cu scena, miscandu-se incet dar continuu in fata si in spate, in sus si in jos, la stanga si la dreapta. Spectatorii vor privi cu ochi mari la ecran, nu numai datorita efectelor coplesitoare din scena subacvatica, dar si datorita fiorilor pe care ii vor simti in sala 4DX.
Si nu in ultimul rand, cascadoriile pe motocicleta executate impecabil de Tom Cruise, pe autostrada, in desert sau in cartierele orasului, vor lasa spectatorii cu gura cascata, fiind amplificate de vant, curenti de aer, miros de praf de pusca, ceata.

tom cruise mission impossible swim final
Pregateste-te sa fii in mijlocul actiunii, printre cascadorii, urmariri si agenti secreti, si tine-te bine de scaun! Nu uita ca poti vedea filme cu efecte speciale 4DX in salile Cinema City din Mega Mall Bucuresti si City Park Mall Constanta.4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi.

Preturi Bucuresti

  • Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 37,5 lei.
  • De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcand la 45 de lei de persoana.

Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online. Aceste preturi nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii ii pot pastra si refolosi fara limita. Ochelarii 3D costa 3 lei.

Preturi Constanta

  • Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX sunt 29 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00 si 31 lei dupa aceasta ora.
  • De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 30,5 lei, iar dupa aceasta ora este de 32,5 lei.

Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 31 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, si 33 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 35 lei, iar dupa aceasta ora pretul este 37 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online. Aceste preturi nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii ii pot pastra si refolosi fara limita. Ochelarii 3D costa 3 lei.

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.