Noutati din lumea filmului, Stiri

Cand incepe sezonul 8 din Urzeala Tronurilor?

Curios cand incepe sezonul 8 Urzeala Tronurilor? In 7 ani de difuzare, Game of Thrones a devenit un fenomen in randul serialelor, din mai multe puncte de vedere. Mai ales in ceea ce priveste calitatea episoadelor difuzate, puse pe seama unui buget colosal, distributie capabila si locatii alese pe spranceana.

Din pacate, orice lucru bun are si un final, asa ca am intrat pe ultima suta de metri pentru finalul care va avea sase episoade. Insa nu chiar suta de metri pentru ca se pare ca mai avem de asteptat.

Sezonul 8 Urzeala Tronurilor incepe in 2019

Daca esti curios sa stii cand incepe sezonul 8 Urzeala Tronurilor, iti spun ca mai ai suficient timp sa faci binge watching cu alte zeci de seriale. Asta pentru ca pana in 2019 nu te vei intalni cu niciunul dintre personajele preferate. Nici cu Jon Snow, nici cu Daenerys, Cersei, Arya, Sansa, Bran sau Jaime.

Sezonul 8 Urzeala Tronurilor

Sezonul 8 Game of Thrones a fost amanat pentru anul viitor pentru ca inca mai sunt ceva campanii de promovare. Unele de pe urma carora se mai pot scoate bani frumosi. Pana la urma, asta este adevarul si anume ca este o intreaga industrie tesuta in jurul acestui serial. Inca nu se stie luna cand vedem sezonul 8 Urzeazala Tronurilor. Cel mai probabil pe masura ce ne apropiem de premiera se vor face anunturi oficiale de catre televiziune in acest sens.

Finalul sezonului 7 Game of Thrones a fost urmarit de un numar record de 16.5 milioane de spectatori. Asta l-a facut cel mai vizionat din istoria productiei.

Desigur, internetul este plin de spoilere, teorii si alte articole dedicate. Dar as recomanda ca pana atunci, sa nu iti strici bucuria vizionarii finalului. Mai ales cand poti sa alegi seriale care sa iti tina de cald. Pana la urma winter is coming (eu inca astept zapada).

Eu ti-am facut o lista cu cateva zeci de seriale la care sa te uiti daca esti fan Game of Thrones.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.